Aruncare moloz dupa demolare casa

Daca vreti sa demolati o casa, va recomandam sa tineti cont de sfaturile din materialul care urmeaza. Totodata, in urma proiectului, va rezulta o cantitate imensa de moloz de care va trebui sa scapati conform legilor in vigoare. O puteti face daca ne solicitati ajuroul. Va vom pune la dispozitie un serviciu aruncare moloz dupa demolare casa cu un container de 7 metri cubi. Il vom inchiria pentru o perioada de 3 zile si va trebui sa va ocupati personal de umplere. Cand va fi plin, noi il vom descarca la groapa de gunoi. Stationarea poate fi prelungita daca este cazul. Plata se face la livrare, cash, iar comanda cu 24 de ore in avans. Poti depozita in container moloz, gunoi, pamant, lemn, metal, plastic, sticla, nisip, orice material care nu este periculos.

Aruncare moloz dupa demolare casa, cladire la groapa de gunoi

Aruncare moloz dupa demolare casa

Aruncare moloz dupa demolare casa

Indiferent de motivul pentru care ati ales sa daramati casa, va trebui sa urmati mai multi pasi pentru ca proiectul sa se incheie cu succes. In primul rand, va trebui sa obtineti toate permisele de demolare. Discutati cu autoritatile locale si aflati ce acte trebuie sa aduceti pentru aprobare. Criteriile de autorizare pot varia in functie de materialele de constructii utilizate la casa sau metoda prin care a fost ridicata. De asemenea, va trebui sa elaborati un plan de protectie a pietonilor si vecinilor in timpul procesului. Discutati cu un inspector pentru a va ajuta sa obtineti autorizatiile necesare. Noi va putem ajuta cu un serviciu aruncare moloz dupa demolare casa, cladire prin inchirierea unui container de 7 metri cubi.

Urmatorul pas este sa discutati cu companiile de utilitati, care sa deconecteze alimentarea cu apa, gaze, energie electrica, energie termica, etc.. Apoi, va trebui sa alegeti un antreprenor pentru demolari cu experienta, care sa va asigure buna desfasurare a proiectului. Discutati cu rudele si prietenii pentru o recomandare sau alegeti din mediul on-line cel putin cinci persoane. Cautati referinte despre fiecare individ in parte. Discutati despre proces si solicitati o oferta de pret. Selectati cel mai potrivit antreprenor, dar retineti ca persoana cea mai ieftina nu este neaparat si cea mai buna. Luati legatura cu fostii lor clienti pentru a afla cum s-a descurcat la proiectele precedente. Daca nu sunteti multimit de raspunsuri, treceti la „al doilea cel mai bun” antreprenor de pe lista. Oferim servicii aruncare moloz dupa demolare casa pentru persoanele fizice din Bucuresti si Ilfov. Solutii complete gasiti si aici!

Dupa ce ati trecut prin etapele de mai sus, intrati in casa si salvati tot ce credeti ca poate fi utilizat sau valorificat (ferestre, usi, surse de iluminat, prize, cabluri, etc.). Asigurati-va ca la fata locului, in ziua demolarii, va fi prezent un echipaj al salvarii, pregatit sa intervina in cazul unor eventuale accidente. Urmati toti acesti pasi daca nu doriti sa fiti amendat drastic de autoritati. Nu va apucati de demolare pana cand nu sunteti in regula din toate punctele de vedere. La final, firma noastra va presta pentru dumneavoastra un serviciu aruncare moloz dupa demolare casa prin intermediul unui container de 7 metri cubi. Bena va fi golita la groapa de gunoi cu care avem contract la solicitarea dumneavoastra.

Demolari

Demolarile sunt deseuri, resturile de la distrugerea unei cladiri. Resturile variaza de la izolare , instalatii electrice , armaturi metalice , lemn , beton si caramizi . De asemenea, poate contine plumb , azbest sau diferite materiale periculoase . Anumite componente ale deseurilor din demolare, cum ar fi gips-carton sunt periculoase data depozitate . Gips-carton […]