Car moloz

Car moloz de la casele si apartamentele aflate in renovare. Molozul poate fi in saci, la apartamente, se transporta la groapa de gunoi cu utilitara de 3,5 tone. De la apartamente ridicam si alte resturi : ferestre, usi, mobila veche, obiectele sanitare, returi de orice fel, obiecte casnice, orice aveti de aruncat. Putem asigura ridicarea acestora direct din apartament, indiferent de etaj. Pentru santierele de la case sau constructii mai mari, va punem la dispozitie containere moloz de sapte metri cubi. Servicii disponivile de luni pana sambata, comenzi la 0727 656 366, plata cash la fata locului.

Car moloz cu utilitara

Car moloz cu utilitara Ford Transit care suporta o incarcatura de peste doua tone. Indiferent care este cantitatea dumneavoastra de moloz, ne vom deplasa. Catitatea poate fi de numai 5 saci de moloz si cateva lemne, sau de mobila veche pe care o inlocuiti dupa renovare. Car moloz cu muncitori pentru incarcarea sacilor cu moloz in masina. Ridicam molozul de la orice etaj al blocului, din orice zona a orasului. In timpul renovarii ve-ti aduna in afara de moloz si alte obiecte de care vreti sa scapati, noi va asiguram si aruncarea acestora.

Caratul molozului este doar una dintre activitatile noastre. Va mai putem asigura debarasare mobilier vechi. Aceasta activitate implica oameni specializati in demontarea mobilierului si incarcarea in utilitara. Pentru a debarasa mobilerul nu trebuie decat sa-l eliberati de obiectele personale, iar oamenii nostrii il vor ridica din locul unde se afla.

Car moloz Bucuresti

Car moloz din orice colt al Bucurestiului cu utilitare sau containere. Containerele se inchiriaza pe o perioada determinata de trei zile. Umplerea containerului va fi asigurata de muncitorii beneficiarului. Car moloz de la orice activitate de amenajare sau zugraveala. chiar daca schimbati doar obiectele sanitare, va venim in ajutor, transportandule in locuri special amenajate pentru depozitare ( graopa de gunoi). Serviciile noastre sunt disponibile oricarui cetatean care respecta curatenia orasului si nu arunca molozul la intamplare.

car moloz

car moloz

Lasă un răspuns