Containere moloz

Oferim pentru inchiriere containere moloz cu o capacitate de 7 metri cubi. Containerele sunt construite din otel si pot suporta o greutate de opt tone. Inchirierea containerelor de moloz se face pe o perioada de unu trei zile lucratoare. Aceasta este perioada standard. Inchiere container moloz pentru toate zonele Bucurestiului si zonele apropriate din Ilfov.

Containere moloz de 7 metri cubi

Capacitatea standard pentru containere este de sapte metri cubi. Am ales acesta capacitate pentru ca este cea mai uzula. Containerele de patru sau cinci metri cubi au o diferenta de pret de maxim 10%. Oferim o cantitate medie la un pret accesibil.

Pentru a  face comanda sau pentru a cere detalii va rugam sa ne coontactati la 0727 656 366. Comenzilee se fac foarte usor. Nu este necesar deplasarea unei persoane pana la sediul nostru. Pentru a comanda este nevoie doar de un apel telefonic. Operatorul nostru va ofera toate detaliile pe care nu le gasiti aici. Comanda pentru inchiriere containere moloz se anunta cu o zi inainte. In momentul livrarii v-a trebui sa achitati contravaloarea serviciului.

Containerul poate transporta majoritatea deseurilor provenite de la constructii, amenajari, curatenii, gradinarit sau gunoaie menajere. Putem transporta pamant de la excavatii sau moloz de la demolari. Cartoane de la magazine sau  crengi, copaci, gazon tuns, frunze sau pietris. Incarcarea deseurilor in contaainere revine clientului. Daca doriti si oameni pentru manipulare va oferim transport deseuri cu utilitare insotite de echipa de muncitori. Autoutilitarele sunt prielnice pentru deseurile voluminoase si maii usoare. O utilitara suporta o greutate de 2,5 tone maxim. Avantazul fiind prezenta incarcatorilor si costul la jumatate fata de container. Masinile pot transporta si mobila veche, avantaj fata de container fiind volumul mai mare si muncitorii care ridica mobila direct din casa. Recomandam pentru evacuarea molozului de la amenajrile de apartamet folosirea acestui serviciu. Oricum molozul produs de zugravi este incarcat in saci pentru a putea fi coborat la parter. Totul ramane la aprecierea clientului. Folositi cu incredere serviciile noastre.

containere moloz

containere moloz

2 thoughts on “Containere moloz

  1. Pingback: Transport moloz cu containere - Serrvicii transport moloz

  2. Pingback: Transport moloz preturi - Servicii transport moloz Bucuresti

Lasă un răspuns