Containere transport moloz

Construiti sau renovati ? la noi poti alege ma multe variante de transport moloz. Pentru contructia unei case sau unui bloc  va oferim containere transport moloz. Acest container este din otel si se poate incarca in el o greutate de maxim 8 tone de moloz, pamant sau deseuri. Oferim pentru transport moloz containere de 7 metri cubi. Inchiriere container moloz cu o durata de trei zile lucratoare. Incarcarea deseurilor in container, rse asigura de beneficiar.

Containere transport moloz

Servicii de transport moloz cu container  valabil pentru capitala plus zonele limitrofe din judetul Ilfov. Comenzile pentru inchirierea containerului se fac doar telefonic cu 24 ore inainte. Va precizam ca nu este nevoie deplasarea la sediul nostru pentru a beneficia de aceste servicii. Platile se fac cash atunci cand se aduce containerul la locatie.

Alta varianta de transport moloz mai este utilitara de 3,5 tone. Aceste utilitare au inclus o echipa de muncitori care asigura incarcarea sacilor cu moloz. Aceste servicii se adreseaza, de obicei,amenajarilor de la bloc sau celor cu un volum mai mic de moloz. La apartamente, molozul se incarct in saci de rafie, acestia sunt rezistenti la transport. Echipa noastra ridica molozul in saci din apartamentul dumneavoastra. Va asiguram, in plus si ridicarea tocurilor si ferestrelor inlocuite, obiecte sanitare si a tuturor resturilor de la amenajare. Un alt serviciu disponibil este debarasarea mobilierului vechi inainte de amanajare sau atunci cand schimbati mobila. Cand incepeti reamenajarea totala a locuintei si inlocuinti mobilirul, va asiguram toate serviciile necesare.

Debarasarea de mobilier vechi poate fi executata inainte de inceperea reamenajarii. Solicitarea serviciilor de containere transport moloz impreuna cu alte servicii va aduce un dicount considerabil. Debarasarea mobilierului presupune golirea locuintei, golirea de toate obiectele care se regasesc in locuinta. Evacuam materiale de orice natura, din lemn, metal, geamuri sau plastic. Va golim casa de toate obiectele vechi stranse in timp. Puteti gasi pe site  detalii despre serviciile noastre, puteti gasi raspunsuri la intrebari la telefon.

containere transport moloz

containere transport moloz

Lasă un răspuns