Cum inchiriez un container moloz?

Cum inchiriez un container moloz? Daca ai nevoie de o bena, ne poti contacta telefonic sau pe e-mail. Indiferent de metoda pe care o veti alege, puteti fi sigur ca va vom ajuta. Va vom pune la dispozitie un container de 7 metri cubi pentru o perioada de 3 zile. Daca este nevoie, durata de stationare poate fi prelungita. Va veti ocupa personal de umplere, iar noi de golire la groapa de gunoi. In container puteti depozita orice fel de material care nu poate atenta la siguranta naturii. Daca bena este golita de mai multe ori pe durata perioadei de inchiriere, puteti obtine anumite reduceri. Comanda pentru inchiriere container trebuie efectuata cu 24 de ore in avans.

Cum inchiriez un container moloz in Bucuresti si Ilfov?

Cum inchiriez un container moloz

Cum inchiriez un container moloz

Cum inchiriez un container moloz? Firma noastra va ofera sansa sa intrati in posesia unei bene foarte simplu. Comanda o puteti efectua telefonic sau pe internet. Containerul este destinat lucrarilor mari, de la care rezulta tone de moloz, cum ar fi: constructii si demolari de cladiri, curatenii proprietati, renovari blocuri, case, vile, etc.. Bena are o capacitate de 7 metri cubi si poate fi umpluta cu nisip, pamant, gunoi, metal, plastic, sticla, lemn, hartie, etc.. Containerul va stationa in curtea beneficiarului sau pe domeniul public, fara a incurca traficul rutier si pietonal. Bena va fi golita la groapa de gunoi cu care avem contract imediat ce se va umple. Dumneavoastra trebuie doar sa ne contactati telefonic si sa ne precizati ca este momentul sa ridicam containerul. Colaborarea dintre parti se va incheia doar in momentul in care proiectul va fi finalizat.

Cum inchiriez un container moloz? Firma noastra va ofera posibilitatea sa obtineti o bena telefonic sau prin e-mail. Containerul este absolut necesar in momentul in care ati demarat un proiect de anvergura. Fara el, va este imposibil sa scapati de molozul care rezulta in urma lucrarilor. Pentru ca, logic, nu puteti arunca in strada tonele de resturi care s-au strans. Multi au apelat la aceasta varianta si au reusit sa blocheze canalizarea si traficul, motiv pentru care autoritatile locale au intocmit amenzi usturatoare. Nu are nici un rost sa treceti si dumneavoastra prin astfel de situatii. Acum aveti posibilitatea sa scapati de moloz conform legilor in vigoare. Noi va oferim tot sprijinul de care aveti nevoie.

Cum inchiriez un container moloz? Telefonic sau prin e-mail. In cel mult 24 de ore de la plasarea comenzii, bena va fi livrata la adresa dumneavoastra. Si, astfel, puteti incepe proiectul de constructie, renovare, demolare, curatenie, etc.. Retineti faptul ca este obligatoriu sa comandati un container in cazul in care cantitatea de moloz nu este insemnata. Daca este vorba doar de cativa saci, va putem oferi un serviciu de transport moloz cu utilitare de 3.5 tone si personal pentru incarcare. Dumneavoastra nu va trebui sa depuneti nici un efort. Noi ne vom ocupa de tot. Sacii cu moloz care vor rezulta in urma proiectului vor fi incarcati in duba si transportati la groapa de gunoi cu care avem contrat. Serviciul este destinat persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov.