Cum mut o biblioteca?

Cum mut o biblioteca? Daca a venit momentul sa relocati corpul greu si voluminos din sufragerie sau birou, este recomandat sa ne solicitati ajutorul. Va garantam faptul ca elementul va ajunge la noua locatie fara sa sufere zgarieruri sau alte daune. Vom interveni la fata locului cu personal bine instruit, care trece printr-un stagiu de pregatire de sase luni pana sa primeasca in grija mobila dumneavoastra. In prima faza, ne vom ocupa de dezasamblare. Apoi urmeaza ambalarea si manipularea elementelor pana la duba. La destinatie, vom remonta biblioteca in locul indicat. Oferim servicii complete de mutari mobila in Bucuresti si provincie, cu plecare din Capitala, pentru persoanele fizice si juridice.

Cum mut o biblioteca, cum scap de moloz?

Cum mut o biblioteca

Cum mut o biblioteca

Cum mut o biblioteca? Dintre toate piesele de mobilier care se gasesc in locuinta sau birou, biblioteca este considerata a fi cea mai utila. Asta deoarece in element poti stoca, in afara cartilor, suveniruri, colectii si alte obiecte. Prin urmare, aceasta piesa de mobilier trebuie mutata foarte atent, indiferent ca este deplasata pe distante scurte sau lungi. Echipa noastra isi ia angajamentul sa reloce biblioteca la noua adresa in conditii de maxima siguranta. Corpul nu va suferi absolut nici o daune deoarece toate componentele vor fi ambalate in folie cu bule, folie de plastic, paturi captusite, prosoape. Suprafetele de sticla vor fi infasurate cu straturi multiple pentru o protectie suplimentara.

Cum mut o biblioteca? Pentru ca operatiunea sa decurga cat mai rapid posibil, este indicat ca elementul sa fie golit de toate obiectele inainte sa ne prezentam la adresa dumneavoastra. Un tamplar se va ocupa de dezasamblare, proces care este efectuat tocmai pentru a proteja componentele, pardoselile si peretii. In acest scop, vom utiliza inclusiv discuri de glisare mobilier. Componentele vor fi manipulate de cel putin doua persoane pana la duba. Inainte de plecare, toate obiectele vor fi securizate cu curele puternice, chingi si franghie pentru a nu se deplasa cat timp se afla in tranzit. De precizat ca soferul va conduce prudent, nu se va angrena in depasiri periculoase si va evita sa franeze brusc. Pe scurt, vom trata componentele bibliotecii ca si cum ne-ar apartine. Scopul nostru este sa va oferim un serviciu de mutari mobila de calitate ridicata, care sa va depaseasca asteptarile.

Cum mut o biblioteca? Firma noastra va ofera tot sprijinul de care aveti nevoie. La destinatie, tamplarul se va ocupa de remontarea bibliotecii. O vom plasa in locul dorit de dumneavoastra, ocazie cu care puteti constata ca elementul nu a suferi nici un fel de daune. Daca este cazul, va putem reloca si alte elemente, indiferent ca vorbim de canapele, fotolii, masini de spalat, frigidere, congelatoare, televizoare, paturi, sifoniere sau aragazuri. Suntem o firma autorizata care ofera servicii complete de mutari care includ personal calificat pentru demontare, manipulare, remontare, dar si utilitare de 3.5 tone pentru transport. Pentru provincie, plata se face in doua transe: 50 % la plecare, 50 % la sosire. Daca relocarea are loc pe raza Capitalei, atunci costul serviciului il veti achita la sfarsit. La nevoie, va putem scapa chiar si de molozul care ramane in urma unor lucrari de renovare.