Cum transport mobila de la depozit?

Cum transport mobila de la depozit? Daca vanzatorul nu asigura si transferul obiectelor la domiciliu, nu trebuie sa intrati in panica. Din fericire, noi va putem ajuta cu un serviciu transport mobila cu o utilitara de 3.5 tone. Indiferent daca sunteti persoana fizica sau juridica, veti beneficia de personal calificat pentru demontare/remontare, ambalare si manipulare. Ne luam angajamentul ca biblioteca, patul, fotoliul, biroul si celelalte elemente vor ajunge la destinatie fara sa sufere daune. Transport mobila in Bucuresti si provincie, cu plecare din Capitala. Pretul se va stabili in functie de numarul de obiecte, distanta si de serviciile suplimentare pentru care ati optat.

Cum transport mobila de la depozit, magazin?

Cum transport mobila de la depozit?

Cum transport mobila de la depozit?

Cum transport mobila de la depozit, magazin? Daca nu ati reusit sa imprumutati o duba conform necesitatilor dumneavoastra pentru a deplasa mobila pe care ati achizitionat-o, ne puteti solicita cu incredere sprijinul. Vom trimite la fata locului o utilitara de 3.5 tone si personal bine instruit. Corpurile voluminoase si mari vor fi demontate de un tamplar pentru a ne asigura ca nu vom intampina probleme la manipularea lor. Cel mai bine este sa ne specificati inca de la inceput care sunt dimensiunile holurilor si usilor de la adresa unde trebuie sa deplasam mobilierul. Dezasamblarea mai este efectuata si in scopul de a salva spatiu pretios in utilitara si, astfel, sa va transportam elementele cu o singura cursa. Oferim servicii de transport mobila in Bucuresti si provincie de calitate ridicata.

Cum transport mobila de la depozit? Dupa demontare, toate componentele si celelalte obiecte vor fi ambalate corespunzator pentru relocare. Vom utiliza folie cu bule, folie de plastic, paturi, prosoape si vom securiza cu banda de protectie, cu precizarea ca vom avea grija sa nu atingem finisajul, pentru a ne asigura ca mobilierul va fi protejat de umiditate, zgarieturi si alte daune. Ambalarea este cu atat mai importanta in cazul in care afara sunt precipitatii. In utilitara, obiectele si componentele vor fi asezate intr-un mod profesionist si legate cu franghie si curele puternice pentru a nu se misca pe durata transportului la adresa dumneavoastra. Totodata, retineti faptul ca obiectele fragile vor fi ambalate in straturi multiple pentru o protectie suplimentara. Pentru ca nici una dintre parti nu isi doreste ca acestea sa ajunga la domiciliu sparte sau deteriorate.

Cum transport mobila de la depozit? Ajunsi la destinatie, vom descarca atenti elementele pentru a nu le provoca daune tocmai la final. Vom plasa fiecare obiect in locul indicat, indiferent ca stati la bloc sau la curte, nu inainte ca tamplarul sa remonteze canapeaua, biblioteca, sifonierul sau biroul. De precizat ca suntem dispusi sa transportam chiar si un sigur obiect. Daca ati cumparat un congelator, noi va putem ajuta. Numarul de obiecte nu are nici o importanta pentru noi. Scopul nostru principal este sa va oferim un serviciu transport mobila de calitate ridicata care sa va depaseasca asteptarile. Programarile se fac cu 24 de ore in avans, insa daca este vorba de o urgenta si v-ati trezit cu mobilierul in plina strada, nu va vom ingonora. In cel mai scurt timp, vom trimite o masina si situatia se va rezolva.