Debarasare mobilier vechi din apartament

O ruda apropiata v-a lasat mostenire un apartament prin cu mobila veche? Vreti sa redecorati sufrageria, insa canapeaua, fotoliile si biblioteca va impiedica? Daca va confruntati cu una dintre aceste situatii, puteti conta pe noi. Veti primi tot sprijinul de care aveti nevoie. Sintem o firma autorizata de debarasare mobilier vechi din apartament care ofera servicii complete. Asta inseamna ca muncitorii nostri se vor ocupa de demontare, manipulare si de transportul elementelor cu o utilitara de 3.5 tone la groapa de gunoi. Costul se va calcula in functie de numarul de obiecte sau de curse cu masina. Intervenim inclusiv in case, vile, garsoniere, sedii de firma, magazine, oriunde exista mobila veche.

Debarasare mobilier vechi din apartament, sediu firma, casa, vila

Debarasare mobilier vechi din apartament

Debarasare mobilier vechi din apartament

Oferim servicii debarasare mobilier vechi din apartament pentru persoanele fizice si juridice din Bucuresti si Ilfov. Pentru a primi o oferta personalizata de pret, trebuie sa ne sunati la numarul de telefon afisat in pagina de contact si sa ne enumerati obiectele. Daca este vorba de o evacuare totala, nu mai trebuie sa faceti acest lucru. Tariful se va stabili in functie de numarul de curse cu utilitara de 3.5 tone pana la groapa de gunoi. Dupa ce ne-am inteles, vom trimite la ziua si ora stabilite o echipa formata dintr-un tamplar cu experienta si manipulatori bine instruiti. Acestia vor decide care obiecte necesita demontarea pentru a ne asigura ca podeaua si peretii nu vor suferi daune in timp ce sunt scoase din apartament.

Corpurile mari si voluminoase, precum biblioteca, paturile, sifonierul din dormitor sau canapeaua, vor trebui dezmembrate. Daca este cazul, putem ridica inclusiv aparatura electronica si electrocasnica. La frigider si/sau congelator, vor scoate rafturile si sertarele pentru ca acestea sa nu cada pe durata manipularii. Usile vor fi securizate cu banda adeziva. La fel vom proceda si cu aragazul. De altfel, vom elimina toate partile detasabile ale elementelor. Pentru ca este mult mai simplu si sigur sa transportam, spre exemplu, o biblioteca sau birou pe componente. Punem la dispozitia clientilor servicii complete de debarasare mobilier vechi din apartament cu personal si utilitare de 3.5 tone. Obiectele vor fi transferate in locurile special amenajate.

Manipularea mobilierului pana la duba va fi efectuata cu liftul sau pe scari. Daca vom utiliza ascensorul, vom avea grija sa nu facem mizerie, sa nu producem daune si sa nu incurcam circulatia. Pentru ca utlimul lucru pe care ni-l dorim este sa va punem in cap vecinii din bloc. In afara mobilierului, va mai putem scapa inclusiv de covoare, perdele, galeti, butoaie, sticle, borcane, vechituri de tot felul care s-au strans in locuinta de-a lungul anilor. Lasam spatiul curat in doar cateva zeci de minute pentru ca vom trimite la fata locului numarul suficient de muncitori. Mobilierul pe care il ridicam va fi transportat la groapa de gunoi, in nici un caz nu il vom abandona in strada cum procedeaza intermediarii. Sintem dispusi sa va evacuam chiar si un singur obiect. De exemplu, vreti sa scapati de masa de conferinte veche de la sediul firmei? Noi va putem ajuta! Oferim servicii complete debarasare mobilier vechi din apartament, sediu firma, casa, vila, etc..