Debarasare mobilier vechi

Debarasare mobilier vechi

Debarasare mobilier vechi din spatii comerciale si civile. Asiguram personal demontare si incarcare. Mobilier vechi poate insemna : fotolii, canapele, paturi, dormeze, dulapuri de orice tip, rafturi, cuiere, mese, scaune, usi, ferestre, aragaze, frigidere, masini de spalat, televizoare, obiecte electronice, covoare, perdele, draperii, orice obiect din spatiul care este eliberat inclusiv alte lucruri cum ar fi : haine, textile diverse, borcane, vesela, etc.

Debarasare mobilier vechi Bucuresti

Personalul nostru se ocupa de tot, de ambalare in saci, de incarcat si descarcat. Debarasare mobilier vechi in Bucuresti si zonele limitrafe, mobilier vechi din locuinte, debarasare mobilier vechi din poduri, debarasare mobilier vechi din garaj, debarasare mobilier vechi din beci, va eliberam locuinta de vechituri.

Transportul se face cu utilitare de 3,5 tone cu o capacitate de incarcare de 2,5 tone. masinile pentru transportul mibilierului vechi sunt dotate special pentru astfel de activitati. Masinile sunt inchise (dube) pentru a nu imprastia pe strazi praf sau bucati de materiale. Mobilierul in stare de utilizare este donat oamenilor cu putine posibilitati. Mobilierul lemnos este donat celor care se incalzesc cu sobe. Celelalte deseuri ajung la groapa de gunoi.

Atunci cad solicitati debarasare mobilier vechi va putem scapam de vechiturile stranse prin casa, garaj sau pod. Acestea pot fi electrocasnice vechi, electronice veci, covoare sau mochete, ferestre si usi, lemne, fiare, haine, borcane, galeti, saci cu materiale expirate, carti, orice fel de materiale uzate sau nefolositoare. Echipa noastra strange obiectele mici in saci pusi la dispozitie de beneficiar, demonteaza mobilierul, incarca toate deseurile in autoutilitara. Serviciul nostru este complet, bebeficiarul este rugat sa inventariere obiectele care vor fi pastrate inainte de sosirea muncitorilor. Oferim si servicii de evacuare moloz de la amenajari, transport mobila – mutari, sau inchiriere container moloz in capitala. Serviciile noastre vin in intampinarea tuturor clientilor, onaram orice fel de comanda, de deplasam chiar si pentru un obiect de mobilier.

debarasare mobilier vechi

mobilier vechi debarasare