Deseuri constructii

Deseuri constructii producem fiecare dintre noi macar o data in viata. Poate fi vorba de constructia unei case sau amenajarea unui apartament recent cumparat, ori schimbarea faiantei din baie. Oricare ar fi situatia in care va aflati noi va putem ajuta. Ridicam deseuri constructii de la apartamente, deseurile trebuie incarcate in saci de rafie pana la 40 de kilograme, putem ridica noi sacii din apartament sau puteti incarca dumneavoastra sacii in utilitara. Transportul este asigurat cu utilitare de 3500 kilograme. Ridicam orice deseuri din lemn, sticla, plastic, textile, vesela, ceramica etc.

Deseurile de la constructii de case, blocuri sau alte imobile mai mari il evacuam cu containere de 7 metri cubi. Containerele se livreaza la locatie, beneficiarul asigura incarcarea, se ridica si se duce la groapa de gunoi. Oricare ar fi situatia sunati la 0727 656 366.

Deseuri constructii Bucuresti

Deseuri constructii Bucuresti. Deseurile afecteaza orasul si imprejurimile daca nu sunt gestionate corect. Starea ecologica a planetei noastre este afectata si imaginea mediului inconjurator. Exista in fiecare cartier din orice oras lucruri care nu ne fac mandri, deseuri aruncate la intamplare. Am putea salva planeta intrega, si mai ales locurile in care traim fiecare dintre noi. Locuita de oameni planeta acumuleaza depozite de deșeuri foarte repede si impresionant. Mai ales cresterea rapida a muntilor de deseuri constructii provenite de la amenajarea de locuinte sau locuri de joaca.

In ziua de azi, contructiile de locuinte au luat o amploare deosebita, se construiesc cladiri de birouri mari,constructii publice, cladiri pentru firmele private mici, cladiri de apartamente, constructii gigant, case individuale, vile, garaje si depozite. Desigur, acesta picteaza un viitor mai luminos pentru oamenii din aceste zone. Si, ca rezultat a tuturor activitailor mentionate mai sunt se produc deseuri contructii in cantitati foarte mari.

deseuri constructii

deseuri constructii

Deseuri constructii din Bucuresti

Deseuri contructii din Bucuresti. Nu este ramas in urma boom-ul din constructii din Bucuresti si imprejurimi. Deseurile din constructii din Bucuresti s-au mentionat intotdeauna la un nivel ridicat. Autoritatile publice aduna gramezi mari de deseuri din constructii eliminate in timp in oras, precum si celelalte gunoaie aruncate aiurea. Astazi, cu toate acestea, volumul de constructiilor au crescut. In acest sens, au existat schimbari in organizarea si eliminarea deseurilor din Bucuresti. Fiecare cetatean poate apela la serviciile noastre pentru evacuare si transport moloz din oras.

Proprietarii pot solicitat echipament specific : containere moloz, pubele, basculanta, utilitare. La fiecare constructie, companiile care construiesc stabilesc zone speciale pentru stagerea molozului, dupa care solicita colectarea la firme specializate, acumularea de resturi din constructii se recomanda in containere moloz. In acest scop, sunt expuse containere si pubele.

Care este diferenta dintre de gunoi si deseuri constructii? In special pubele sunt pentru adunarea gunoiului menajer, obicei mici,pentru gunoi vrac, se schimba mai des, uneori gunoiul este sortat in pubele diferite. Containerele de 7 mc sunt pentru gunoi și deseuri de tip mai mare, este de deseuri voluminoase si grele, care, uneori, se acumuleaza in container mare care stationeaza cateva zile, in functie de ritmul de constructie. Containerele si pubele, care sunt folosite pentru eliminarea deseurilor si gunoaielor in Bucuresti. Exista mai multe dimensiuni standard, pentru aceste containere. Si toate acestea sunt disponibile in functie de cantitatea acumulata.

deseuri constructii container

deseuri constructii container

pubela gunoi

pubela gunoi

 

Deseuri constructii colectarea

Motivul pentru colectarea gunoiului de la un santier de constructii este de a fi depozitat intr-o locatie convenabila, mai departe de oras, astfel incat sa nu interfereze cu munca de constructie si ca este liber pentru camioanele care intra in santierul constructiei. Seful santierul trebuie sa stranga deseurile de la constructii intr-un loc in care nu poate fi imprastiat de vant.

Unele firme de constructii au contract cu noi pentru serviciile de transport moloz. Avem camioane pentru a transporta deseurile din locul unde se produc. De fapt, aceasta este in prezent problema, sunt foarte multe firme de salubrizare constructii, dar foarte putine pot oferi garantia ca deseurile ajung in locuri special amenjate. Noi garantam pentru asta.