Deseurile de constructii

Deseurile din constructii rezulta din materialul nedorit produs direct sau accidental de constructie sau de industrii. Aceasta includ materiale de constructii, cum ar fi izolarea, cuie , cabluri electrice si armaturi metalice, precum si deseuri provenind de materialele de pregatire, cum ar fi de dragaj materiale, trunchiurile de arbori si moloz. Deseurile de constructie pot contine plumb, azbest, sau alte substante periculoase.

Deseuri de constructie este rezultat din materiale, cum ar fi caramida , beton şi lemn deteriorate sau neutilizate din diverse motive, in timpul constructiei. Cercetarile au aratat ca acest lucru poate fi la fel de mare ca 10 la 15% din materiale care merg intr-o cladire, un procent mult mai mare decât de obicei 2.5-5% asumat de către inspectorii de cantitate si de industria de constructii . Deoarece există o variabilitate considerabila intre site-uri de constructii, există posibilitatea de mai mult pentru reducerea acestor deseuri.

Anumite componente ale deseurilor din constructii, cum ar fi gips-carton sunt periculoase data depozitate . Gips-carton este defalcat în conditii de depozitare a deseurilor eliberarea de hidrogen sulfurat , un gaz toxic.

Exista potential de a recicla mai multe elemente de deseuri de constructii. Adesea, inchirierea de containere sunt utilizate pentru transportul deseurilor. Molozul poate fi zdrobit si refolosit in proiectele de constructii. Deseurile de lemn pot fi, de asemenea, recuperate si reciclate.

Guvernul sau autoritaile locale fac de multe ori regulile cu privire la cantitatea de deseuri care ar trebui sa fie sortate inainte de a fi dusi departe de gropile de gunoi sau alte facilitati de tratare a deseurilor. Unele materiale periculoase nu pot fi mutate, inainte ca autoritatile sa constate ca instructiunile de siguranta si restrictii au fost respectate. Printre preocuparile lor ar fi manipularea si evacuarea corespunzatoare a unor astfel de elemente toxice precum materiale de plumb, azbest sau radioactive.

Lasă un răspuns