Golire garsoniera de vechituri si gunoi

Golire garsoniera de vechituri si gunoi – relatarea situatiei extreme prin care clientul nu credea ca va gasi o solutie. Domnul D***** ne contacteaza si ne explica situatia : Bunicul care suferea de o boala mintala, in timpul vietii a adunat  toate vechiturile pe care le-a gasit si le-a depozitat in garsoniera. Garsoniera e plina!

Am trimis o echipa de 4 persoane si o utilitara de 3,5 tone. La fata locului am ramas uimiti! Cea „ocupata” garsoniera din cate am vazut. situatiile cand batranii aduna fel si fel de vechituri, sunt dese, si aduna te miri ce. Dar aceasta situatie la garsoniera de pe Caramfil era ceva deosebit. Pe langa faptul ca garsoniera eraplin pana la TAVAN, nu exagerez cu nimic, pana la tavan, aceste deseuri au prins si un misros specific. Echipa a fost dotata cu manusi si masti, si saci. Pintre obiectele gasite se numarau : pubela de gunoi ( pubela mare cu roti ), sanii, oale, haine, pungi, medicamente expirate, galeti de vinarom, saci cu ciment sau var, lemne, platice, lanturi, o banca!, televizoare, radiouri, farfurii, pahare, ce nu era… Ce sa va zic, extraordinare de multe obiecte!

golire garsoniera de vechituri si gunoi

golire garsoniera de vechituri si gunoi

Golire garsoniera de vechituri si gunoi din Caramfil

Aceasta imagine este din fata blocului. Golire garsoniera de vechituri si gunoi din Caramfil. Asta am gasit la fata locului! Daca observati, gunoiul atinge tavanul. Echipa noastra a muncit 2 zile si a curatat tot. Dupa plecarea echipei, vom trimite o echipa sa dezinfecteze toata locuinta.

Batranul respectiv traia intr-un fotoliu in bucatarie, nu avea curent electric…Ne pare rau pentru astfel de cazuri, dar din asta ne castigam existenta, si in acelas timp va oferim o solutie profesionala pentru aceste cazuri.

Daca aveti situatii asemanatoare, va putem goli apartamentul, garsoniera sau un al spatiu, cum ar fi o casa, vila, pod, garaj sau pivnita, va oferim serviciile noastre de golire si transport la groapa de gunoi.

Va putem ajuta cu golire garsoniera de vachituri sau gunoi, golire apartament de mobila veche sau uzata, golire locuinta de vechituri sau deseuri, evacuare mobila veche sau transport deseuri. contactatine si va oferim un serviciu personalizat situatiei dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului v-ati afla. Oferim si servicii de transport moloz la saci cu utilitare sau vrac cu containere moloz de 7 metri cubi. Utilitarele vin insotite de echipe care asigura ridicarea sacilor direct din locuinta. Va scapam de moloz si il transportam la groapa de gunoi. Servicii premium la preturi accesibile.

Golire garsoniera de vechituri si gunoi (2)

Golire garsoniera de vechituri si gunoi (2)

Lasă un răspuns