Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz cu o capacitate de 7 metri cubi pentru transport de moloz, deseuri sau gunoi. Inchiriere container moloz pentru o perioada scurta de 3 zile, sau la cerere inchiriere container moloz pe o perioada mai mare. Inchiriere container moloz, gunoi sau deseuri pentru market-uri sau fabrici. Incarcarea containerului se asigura de beneficiar.

Inchiriere container moloz

Inchiriere container moloz pentru transportul molozului la groapa, containerele sunt construite din otel si sunt dimensiuni standard de 7 metri cubi. In container se poate incarca orice fel de resturi de la constructii, resturi din caramida, bca, beton, ciment, lemn, metal, exceptie facand materialele periculoase.

Serviciul inchiriere container moloz se adreseaza persoanelor fizice sau juridice, se poate incheia contract de salubrizare constructii sau salubrizare magazine sau depozite, urmand ca containerele sa stationeze o perioada stabilita de comun acord. Containerele de moloz sunt destinate pentru transportul deseurilor din constructii la groapa de gunoi. Serviciul de inchiriere container moloz este disponibil de luni pana sambata, in prima partea a zilei se fac livrarile catre beneficiari.

Comenzile pentru inchiriere container moloz se fac cu 24 ore inainte, plata se face cash la livrarea containerului, ridicarea se face in maxim 3 zile lucratoare, sau mai devreme la solicitarea clientului.

Containerele stationeaza in curtea beneficiarului, sau in cel mai rau caz pe trotoar, fara a incurca circulatia, ori atunci cand sunt prevazute locuri de parcare pe strada, in fata proprietatii beneficiarului, valabil pentru strazile fara importanta pentru circulatia orasului. Stationarea poate fi prelungita cu 24 ore in cazuri de urgenta pentru beneficiar, la solicitarea lui, pentru care se percepe o taxa modica. Clientul este obligat sa nu incarcarce in container substante sau materiale periculoase omului sau mediului inconjurator pentru a nu polua groapa de gunoi. Aceste substante sunt ridicate de firme specializate si depozitate corespunzator.

inchiriere container moloz

inchiriere container moloz