Moloz

Moloz

Oamenii din ziua de azi sunt mai moderni si isi renoveaza mai des locuintele. La fiecare modernizare a apartamentului, constructorii produc moloz. Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu personal pentru incarcare, transport asigurat cu autoutilitare sau containere de moloz.

Moloz de la apartamente

Molozul rezultat, in cazul apartamentelor, se incarca in saci rezistenti de rafie care sa nu depaseasca o greutate de 40 de kilograme. Va punem la dispozitie o echipa care ridica sacii, tamplarie veche si obiectele sanitare in autoutilitare de 3,5 tone. Va putem asigura  si evacuarea de mobila veche, de care trebuie sa scapati inainte de inceperea renovarii. Personalul nostru asigura ridicarea tuturor obiectelor direct din apartament. Fie ca este vorba de resturi de gresie-faianta, mobila veche sau de mocheta vehe, va ajutam cu placere cu alte detalii la 0727 656 366. Programul nostru este de luni pana sambata.

Moloz de la constructii

Molozul de la constructiile de case, blocuri sau constructii industriale nu poate fi transportat cu utilaje mici. Pentru aceste situatii punem la dispozitie transport moloz cu containere de sapte metri cubi. Acest serviciu necesita inchirierea containerului pe o perioada de unu-trei zile. Incarcarea molozului vrac in container se asigura de constructor. Serviciu disponibil in Bucuresi si Ilfov.

Experienta noastra vine in sprijinul dumneavoastra pentru a scapa de moloz. Oricare ar fi necesitatea dumneavoastra, noi gasim cea mai buna solutie. Va punem la dispozitie servicii de transport, transport mobila sau evacuare mobila veche. Suntem disponibile in Bucuresti si in zonele apropiate lui.

Va oferim cel mai bun serviciu, asigurandu-va ca molozul dumneavoastra ajunge la groapa de gunoi. Nu ezitati sa faceti comparatie cu concurenta noastra pentru a realiza diferenta. Suntem aici pentru a putea face o baza de clienti multumiti. Va rugam sa ne puneti la incercare. Onoram orice comanda la preturi rezonabile. Va multumim pentru alegerea facuta!

moloz

moloz

Lasă un răspuns