Moloz

Moloz

Moloz prin definitie insemana pulbere de tencuiala, resturi de caramida, tecuiala sau mortar. Molozul provine de la constructii si amenajari de locuinte, drumuri sau blocuri. molozul provenit de la amenajarile de apartamente se incarca in saci de rafie, se coboara la parter cu liftul, acolo unde exista, apoi se incarca in masini si se transporta la groapa de gunoi. Astefel de servicii gasiti si pe situl nostru. Serviciile de transport moloz pe care la oferim se adreseaza populatiei din capitala si din zonele apropiate.

Pierderile de materiale atunci cand se construieste o casa sau un complex de locuinte, aceste pierderi se numesc moloz. Molozul provenit de la astfel de lucrari nu se mai poate transport in saci, acest moloz se transporta cu containere de moloz care se inchiriaza pe o perioada de cateva zile, atat cat este necesar incarcarii. Incarcarea deseurilor din constructii este asigurata de catre benefiaciar. Clientul are la dispozitie 3 zile pentru incarcarea containerului, acesta perioada fiind standard pentru inchiriere. Containerele au un volum de 7 metri cubi si sunt construite din otel, ele suportand o greutate de 7-9 tone. containerele sunt transportate cu un utilaj special, dotat cu brate telescopice.

Fiecare persoana care isi construieste sau amenajeaza o cladire este oblicat prin lege sa foloseasca serviciile de transport moloz, cei care arunca deseurile din constructii la intamplare sunt amendati cu sume cuprinse intre 500 si 5 000 lei. De asemenea persoanele care arunca sacii de moloz langa primul stalp, sunt amendate. noi venim in sprijinul dumneavoastra, oferind servicii pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Puteti opta si pentru serviciul de transport mobila pe care il oferim noi sau partenerii di grupul nostru. Transport de mobila veche, respectiv evacuare mobila veche, serviciul consta in evacuare mobiliei vechi si a deseurilor stranse in locuinta de dumneavoastra. Fie ca doriti eliberarea locuintei bunicului sau ati cumparat un imobil plin de vechituri, noi venim in spijinul dumneavoastra cu personal pentru incarcare si masini de 3,5 tone pentru transportul acestora la groapa de gunoi.

moloz

moloz

Lasă un răspuns