Golire pod de vechituri

Golire pod de vechituri

Va confruntati cu situatia de a avea podul plin de vechituri ? In timp fiecare membru al familiei dumneavoastra a strans tot felul de obiecte in pod si acum vreti sa scapati de ele. Nimic mai simplu. Aici gasiti rezolvare la problema dumneavoastra.

Oferim servicii de evacuare deseuri, obiecte degradate, vechituri. Asiguram transportul acestora la groapa de gunoi cu utilitare de 3,5 tone. Asiguram personal pentru golire pod de    vechituri. Personalul se ocupa de stragerea vechiturilor in saci, incarcarea si descarcarea la groapa de gunoi. Beneficiarul serviciului nu trebuie sa depuna niciun efort, serviciul asigurad toate operatiunile.

Golire pod de vechituri in Bucuresti

Serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti si in zonele apropriate. Avem acces in toate zonele orasului cu masinile pentru transport.

Programarile pentru serviciul de golire pod de vechituri se fac cu 24 ore inainte. Pentru informatii si programari trebuie doar sa sunati, nu este necesar sa va deplasati la sediul nostru.

Preturi golire pod de vechituri

Preturile se stabiles in functie de etajul podului si de cantitate. Cantitatea se stabileste prin numarul de masini incarcate. Masinile pentru transport vechituri sunt autoutilitare de 3,5 tone care suporta o incarcatura de maxim 2,5 tone. Nu este necesar sa platiti o cursa intreaga daca masina se umple pe jumatate. In pretul stabilit este inclus transportul la groapa de gunoi, taxa la groapa, oamenii pentru incarcare.

Diponibilitate pentru golire pod de vechituri

Programul nostru de lucru este de luni pana sambata de la 8 la 20. Pentru podurile sau spatiile pe care doriti sa le goliti, care nu sunt foarte „aglomerate” se poate efectua comanda in aceesi zi. Daca podul este plin, va trebuie programare cu o zi inainte. Sacii pentru incarcarea deseurilor sunt pusi la dispozitie de beneficiar. Sacii de rafie se gasesc la orice magazin de bricolaj si nu trebuie sa coste mai mult de 1 leu.

Golire pod de vechituri

Golire pod de vechituri

Transport moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti este un serviciu de evacuare moloz de la amenajari interioare si exterioare. Serviciul pe care il oferim este disponibil de luni pana sambata de la 8 la 20. Va oferim masini de 3,5 tone pentru transportul molozului la groapa de gunoi, personal pentru evacuarea sacilor de moloz din apartament. Cand renovati o locuinta, cu siguranta mai aveti si alte obiecte de aruncat, fie ca schimbati ferestrele sau usile, fie covoarele sau obiectele sanitare, noi va scapam de orice.

Transport moloz oriunde in Bucuresti

Dorim sa va amintim ca va stam la dispozitie, chiar daca sunteti intr-o zona centrala, pe Calea Victoriei, pe Ion Brezoianu sau in Centrul Vechi, noi avem acces in toate aceste zone. Preturile nu difera pentru aceste zone fata de periferie. Chiar daca amenajati o terasa in Centrul Vechi sau un apartamet in Militari va asiguram ca beneficiati de cele mai bun servicii de transport moloz Bucuresti.

Va recomandam ca sacii de rafie cand sunt incarcati cu moloz sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a putea fi ridicati de jos. Acesti saci cu moloz sunt coborati cu liftul de la etaj si apoi sunt incarcati in masina de transport. Masinile de transport sunt autoutilitare de 3,5 tone, suporta o incarcatura de maxim 2,5 tone si sunt inchise, dube, am ales aceste masini ca sa nu imprastiem praful in oras.

Transport moloz Bucuresti se adreseaza persoanelor fizice si juridice care doresc ca molozul provenit di locuinta proprie sa nu ajunga aruncat la intamplare, noi suntem cei care va asiguram ca folosind acest serviciu, molozul dumneavoastra ajunge la groapa de gunoi. Fiecare persoana care arunca molozul la intamplare este amendat de politie. Firmele de salubrizare nu va ridica molozul de la zugraveli. Mesterii cu care lucrati vor fi scutiti de caratul molozul atunci cand lucrati cu noi. Cel mai bun serviciu de transport moloz Bucuresti.

Transport moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti