Transport moloz cu containere

De fiecare data cand construiti puteti alege ma multe variante de transport moloz. Pentru contructiile de case sau blocuri noi va oferim transport moloz cu containere. Aceste containere sunt din otel si puteti incarca in ele o greutate de pana la opt tone de moloz, pamant sau deseuri. Va punem la dispozitie containere moloz de sapte metri cubi. Inchiriere containere moloz pe o perioada medie de trei zile lucratoare. Incarcarea deseurilor in containere, revine constructorului.

Transport moloz cu containere

Serviciul de transport moloz cu containere este valabil pentru Bucuresti si zonele apropriate din judetul Ilfov. Comenzile pentru inchiriere containere se fac telefonic cu o zi inainte. Va precizam ca nu este nevoie de nici o deplasare pentru a solicita acest serviciu. Plata se face cash si se achita la livrarea containerului.

Va oferim transport moloz si cu utilitare de trei tone jumate. Acest masini sun insotite de o echipa de muncitori pentru a asigura incarcarea molozului. Acest serviciu se adreseaza, in general, lucrarilor de amenajare de la bloc sau celor de volum mai mic. La bloc, molozul trebuie incarcat in saci de rafie rezistenti. Personalul nostru ridica sacii de moloz direct din apartament. Va garantam si ridicarea tocariilor schimbate, a obiectelor sanitare si a tuturor deseurilor. Un alt serviciu pe care il oferim este evacuarea de mobila veche. Atunci cand incepeti renovarea totala a apartamentului si schimbati si mobila, noi venim in sprijinul dumneavoastra cu un serviciu complet.

Evacuarea de mobila veche poate executata inainte de inceperea renovarii. Folosirea si a serviciului de transport moloz cu containere va aduce o reducere considerabila. Evacuarea de mobila presupune golirea totala a locuintei daca asta doriti. Ridicam orice tip de materiale din lemn, metale, sticla sau plastice ori textile. Va eliberam casa de toate vechiturile stranse de-a lungul timpului. Puteti gasi pe situl nostru multe detalii despre serviciile oferite sau puteti gasi raspuns la orice intrebare la 0727 656 366.

transport moloz cu containere

transport moloz cu containere

Containere moloz

Oferim pentru inchiriere containere moloz cu o capacitate de 7 metri cubi. Containerele sunt construite din otel si pot suporta o greutate de opt tone. Inchirierea containerelor de moloz se face pe o perioada de unu trei zile lucratoare. Aceasta este perioada standard. Inchiere container moloz pentru toate zonele Bucurestiului si zonele apropriate din Ilfov.

Containere moloz de 7 metri cubi

Capacitatea standard pentru containere este de sapte metri cubi. Am ales acesta capacitate pentru ca este cea mai uzula. Containerele de patru sau cinci metri cubi au o diferenta de pret de maxim 10%. Oferim o cantitate medie la un pret accesibil.

Pentru a  face comanda sau pentru a cere detalii va rugam sa ne coontactati la 0727 656 366. Comenzilee se fac foarte usor. Nu este necesar deplasarea unei persoane pana la sediul nostru. Pentru a comanda este nevoie doar de un apel telefonic. Operatorul nostru va ofera toate detaliile pe care nu le gasiti aici. Comanda pentru inchiriere containere moloz se anunta cu o zi inainte. In momentul livrarii v-a trebui sa achitati contravaloarea serviciului.

Containerul poate transporta majoritatea deseurilor provenite de la constructii, amenajari, curatenii, gradinarit sau gunoaie menajere. Putem transporta pamant de la excavatii sau moloz de la demolari. Cartoane de la magazine sau  crengi, copaci, gazon tuns, frunze sau pietris. Incarcarea deseurilor in contaainere revine clientului. Daca doriti si oameni pentru manipulare va oferim transport deseuri cu utilitare insotite de echipa de muncitori. Autoutilitarele sunt prielnice pentru deseurile voluminoase si maii usoare. O utilitara suporta o greutate de 2,5 tone maxim. Avantazul fiind prezenta incarcatorilor si costul la jumatate fata de container. Masinile pot transporta si mobila veche, avantaj fata de container fiind volumul mai mare si muncitorii care ridica mobila direct din casa. Recomandam pentru evacuarea molozului de la amenajrile de apartamet folosirea acestui serviciu. Oricum molozul produs de zugravi este incarcat in saci pentru a putea fi coborat la parter. Totul ramane la aprecierea clientului. Folositi cu incredere serviciile noastre.

containere moloz

containere moloz