Cum mut mobila usor?

Cum mut mobila usor? A venit momentul sa va schimbati locuinta? Sau doriti, pur si simplu, sa relocati doua, trei corpuri mai voluminoase la alta adresa? Noi va putem ajuta! Puteti beneficia de un serviciu complet transport mobila in Bucuresti si provincie, cu plecare din Capitala. Asiguram personal pentru demontare/remontare, ambalare si manipulare. Deplasarea obiectelor se va efectua cu o utilitara de 3.5 tone. Pretul se stabileste in functie de distanta, volum sau de numarul de curse. Ne adresam persoanelor fizice si juridice care au nevoie de un transport rapid si sigur de mobila. Programarile se fac cu 24 de ore in avans. Puteti reduce din cost daca renuntati la o parte din serviciile suplimentare enumerate mai sus.

Cum mut mobila usor Bucuresti?

Cum mut mobila usor?

Cum mut mobila usor?

Cum mut mobila usor Bucuresti? Dupa ce ne-ati enumerat elementele, vom stabili care necesita demontarea. De operatiune se va ocupa un tamplar care se va prezenta la adresa dumneavoastra cu sculele si instrumentele necesare. Suruburile, saibele si piulitele vor fi plasate in pungi de plastic sigilabile, etichetate corespunzator cu numele piesei de care apartine. Demontarea va fi efectuata in functie de dimensiunile holurilor si usilor prin care vom manipula obiectele. Canapeaua, biblioteca, sifonierul sau biroul vor necesita, mai mult ca sigur, dezasamblarea. Toate componentele vor fi ambalate, in functie de materialul din care sunt fabricate, cu folie cu bule, folie de plastic, prosoape si paturi. Pentru ca acestea sa nu se desprinda, le vom securiza cu banda de protectie.

Cum mut mobila usor? Dupa ce am rezolvat problema elementelor mari si voluminoase, vom repeta procedura de ambalare si pentru comoda, masa, scaune, dulapuri si aparatura electronica si electrocasnica. Inainte de a incepe manipularea, ne vom asigura ca vor fi protejate corespunzator de umiditate, zgarieturi si alte daune. Pentru a proteja podeaua si peretii, nu vom ezita sa folosim discuri de glisare sau un dolly. In utilitara de 3.5 tone, mobilierul va fi plasat corespunzator, in asa fel incat sa fie pastrat un echilibru. De asemenea, vom utiliza chingi, curele puternice si franghie in asa fel incat piesele sa nu se deplaseze cat timp se afla in tranzit. Soferul va conduce prudent si va face tot posibilul sa evite gropile care sunt intalnite pe drumurile din tara noastra.

Cum mut mobila usor? Dupa ce am ajuns la noua adresa, vom descarca foarte atenti elementele din duba. Vor participa cel putin doua persoane la deplasarea obiectelor mai grele pana in locuinta dumneavoastra. Dupa ce am terminat de golit masina, tamplarul se va ocupa de remontarea corpurilor care au necesitat demontarea pentru un transfer in conditii de siguranta. Ocazie cu care veti putea sa constatati ca elementele nu au suferit daune. Vom acorda o atentie deosebita fiecarui proces de mutare mobila indiferent daca aveti de deplasat un obiect sau toate elementele din locuinta. Mutam de la o adresa la alta inclusiv mobilierul fragil, pe care, pentru o protectie adecvata, il vom ambala in straturi multiple. Garantam faptul ca oglinzile, ferestrele sau elementele vechi de zeci de ani vor ajunge la destinatie in siguranta.