Cum scap de mobila veche?

Cum scap de mobila veche? Suntem o firma autorizata de transport care ofera servicii complete de evacuare canapele, fotolii, biblioteci, sifoniere, dulapuri, electronice, electrocasnice, orice tip de mobilier. Intrvenim la fata locului cu personal pentru demontare si manipulare. Transportul elementelor la groapa de gunoi se efectueaza cu o utilitara de 3.5 tone. Pretul se stabileste in functie de volum sau de numarul de curse cu masina. Ne adresam tuturor persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si zonele limitrofe. Ne putem deplasa la fata locului chiar si pentru ridicarea unui singur obiect. Programarile se fac cu 24 de ore in avans, insa urgentele le putem rezolva chiar si in aceeasi zi. Solutii complete gasiti si AICI!

Cum scap de mobila veche, deteriorata, uzata?

Cum scap de mobila veche

Cum scap de mobila veche

Cum scap de mobila veche? Locuintele sau spatiile detinute trebuie renovate la un moment dat. Iar aplicarea unei vopsele noi pe pereti implica si inlocuirea mobilierului vechi, deteriorat, uzat. Pentru ca altfel zugraveala nu va avea darul sa schimbe in totalitate aspectul locatiei. Alegerea canapelei, fotoliilor, meselor, scaunelor, dulapurilor, rafturilor, etc. este o treaba usoara si, in acelasi timp, relaxanta. Este o adevarata placere sa va plimbati prin magazine si sa cautati elementele potrivite. Lucrurile se complica atunci cand vine momentul sa scapati de mobila veche. Obiectele sunt grele si voluminoase, astfel ca nu pot fi aruncate la clasica ghena de gunoi sau abandonate in spatele blocului. Daca a sosit clipa sa va debarasati de mobilierul vechi, este cazul sa ne contactati. Noi ne vom ocupa de tot pentru dumneavoastra.

Cum scap de mobila veche fara sa depun efort? Un simplu apel la numarul de telefon afisat in pagina de contact va rezolva problema. Vom trimite la adresa dumneavoastra doi, trei muncitori care se vor apuca rapid de treaba. Corpurile mari, care nu pot fi manipulate in siguranta, vor fi demontate. Un tamplar cu experienta se va ocupa de aceasta operatiune. Vom da jos de pe perete inclusiv rafturile, dulapurile si toate piesele suspendare. Daca este cazul, vom demonta chiar si chiuveta, toaleta sau cada. Va urma apoi incarcarea componentelor si obiectelor in duba. Elementele vor fi coborate pe scari sau cu liftul, fara sa incurcam circulatia. Ne vom lua toate masurile de precautie pentru a nu deteriora zidurile si podelele, astfel ca la manipulare vor participa cel putin doua persoane.

Cum scap de mobila veche? Dupa ce am incarcat toate elementele in utilitara, vom pleca spre groapa de gunoi cu care avem contract. Aici vor fi descarcate toate elementele care v-au apartinut. Iar dumneavoastra va puteti apuca de reamenajarea spatiului. Acum ati scapat de mobila veche, asa ca nimic nu va mai impiedica sa va indepliniti visul. Elementele rupte, uzate, deteriorate sunt, fara discutie, cosmarul oricarui proprietar, insa acum va puteti debarasa de acestea rapid si eficient. Firma noastra este dispusa sa va ajute indiferent de volum sau de zona pana unde trebuie sa ne deplasam. Lasam spatiile curate si complet salubrizate din toate punctele de vedere. Daca este nevoie, va putem scapa si de molozul ramas de la zugraveala.