Curatenie curte

Probabil, iti pare familiar urmatorul tablou: dupa saptamani de asteptare si nervi intinsi la maximum, afli ca lucrarile de renovare la  casa ta s-au incheiat, in sfarsit, si ca poti sa revii la o viata normala. In sfirsit s-au terminat lucrarile dar din pacate casa si curtea nu sunt inca pregatite pentru locuit.

Sau aveti o curte plina de crengi si diverse obiecte degratate aruncate la intamplare. Rezolvarea dumneavoastra este aici : 0727 656 366. Asiguram personal strangere, incarcare, maturare etc. Transport cu utilitare de 3, 5 tone sau containere moloz de 7 metri cubi, dupa caz. Ne ocupam de la a la z!

Curatenie curte

Mai aveti de trecut un hop : curatenie curte post-santier care implica urmatoarele: Maturarea curtilor interioare si a cailor de acces, degajarea gunoaielor in locuri special amenajate, strangere, incarcare, debarasare. Dupa o renovare, o munca grea se termina si incepe o alta, noua. Nici nu te poti bucura pe deplin de rezultate pana cand nu scapi de  resturi de materiale si mai ales de praful care este atat de greu de inlaturat.

Te inspaimanta gandul ca va trebui sa faci curatenie in curte ? Acest tip de curatenie,  curatenia dupa constructor, este cea mai complexa si ca atare este necesara interventia unei firme de curatenie specializate pentru a putea obtine o curatenie la inaltime. Renovarea unei case mai ales care dispune de o curte cocheta este o adevarata provocare. Dintr-o data curtea care se dorea sa fie un spatiu de recreere, joaca si plimbare devine nefunctionala.

Echipa de curatenie vine in sprijinul tau in acest sens cu un personal calificat si utilizand solutii si echipamente profesionale. Noi iti  punem la dispozitie toate cele necesare „curatenie curte”: echipamentul de lucru, o echipa de oameni, si autoutilitare pentru transportul moluzului sau deseurilor de orice natura. Asiguram o curatenie a curtii ireprosabila, in cel mai scurt timp.

Noi facem ce tie nu iti place: curtea ta va arata impecabil si acest lucru il garantam! Incearca si iti promitem ca nu vei regreta! Dorim ca toti clientii sa fie multumiti de serviciile de curatenie a curtii sau a spatiului de locuit, iar de aceea angajatii nostri sunt din ce in ce mai buni cu fiecare lucrare finalizata.

In cazul in care nu dispui de saci pentru moloz sau ti se pare ca manipularea lor ar fi mai greoaie, avem noi o solutie eficienta pentru tine: Va punem la dipozitie containere de 7 metrii cubi, care se inchiriaza pe o perioada de 3 zile, iar dupa umplerea lor ne trimiteti o solicitare pentru a  ne deplasa  la domiciliul dumneavoastra cu o utilitara si in acest fel va scapam de grija “aruncarii molozului”.

In ceea ce priveste tariful acestor servicii, acesta variaza in functie de suprafata pe care doriti s-o debarasam, de cantitatea de moloz pe care trebuie sa-l incarcam si sa-l transportam cu autoutilitarele din dotare, in spatiile special amenajate. Serviciul de inchiriere containere pentru  moloz este disponibil in capitala si in zonele imediat apropiate. Daca doriti inchirierea containerelor pretul va varia in functie de numarul de zile inchiriat.

Curatenia curtii” ïn urma „furtunii” provocate de renovare nu mai reprezinta un motiv de stres pentru tine! Poti fi sigur ca ai facut alegerea potrivita contactandu-ne la numarul de telefon 0727 656 366. Iti aruncam manusa… şi te provocăm să descoperi cât de accesibile sunt serviciile noastre, iti promitem ca nu iti va parea rau si ca vei avea parte de o colaborare eficienta si profesionista. Curatenie curte Bucuresti si Ilfov.

curatenie curte

curatenie curte