Masina de transport moloz la groapa de gunoi

Va oferim masina de transport moloz la groapa de gunoi. Atunci cand renovati apartamentul (sau garsoniera / casa) si se produce moloz cu siguranta aveti nevoie de aceste servicii. Noi va punem la dispozitie servicii pentru diverse cantitati, pentru anumite situatii (la bloc sau la curte).

Transport moloz de la bloc

Masina de transport moloz la groapa de gunoi

Masina de transport moloz la groapa de gunoi

Transportam moloz de la bloc cu utilitare de 3,5 tone. molozul trebuie sa fie pus in saci de rafie cu o greutate maxima de 40 kilograme. Incarcarea in saci o asigura zugravul. Personalul nostru poate ridica molozul direct d ela etaj, asigurand astfel incarcarea pana in masina. Daca ati schimbat usile, ferestrele sau wc-ul, chiuveta ori cada, le putem ridica si pe acestea pentru transportul la groapa de gunoi. In acelasi transport va putem ridica si diverse obiecte de mobilier vechi sau distruse. Pretul pentru transport moloz d ela bloc este diferit de la caz la caz. Pretul se stabileste in functie de numarul de saci si de celelalte obiecte pe care vreti sa le aruncati. Ne deplasam pentru orice cantitate. Va rugam sa sunati la numarul 0727 656 366 si obtineti pretul pentru cazul dumneavoastra.

Transport moloz de la curte

containere moloz

containere moloz

Pentru a transporta molozul de la curte trebuie sa va da-ti seama aproximativ ce cantitate aveti. Daca aveti o cantitate de pana la 3 metri cubi va trimitem utilitara ce suporta o incarcatura de 3 metri cubi moloz vrac greu (pamant, beton,etc) sau pana la 5-6 metri cubi pentru moloz usor (rigips, lemne,etc).

Daca aveti un volum mai mare va putem ajuta si cu containere de 7 metri cubi. Aceste containere se inchiriaza pentru o perioada de 1-3 zile si se incarca de constructor. In functie de zona in care sunteti va putem furniza acest serviciu. Comanda pentru container se face cu o zi inainte telefonic.

Transport moloz / gunoi din curte

Primavara cand incep curateniile prin curti, noi suntem cei care trebuie sa venim in ajutorul dumneavoastra. Avem solutii pentru transportul gunoiul din curte pentru orice cantitate. Avem masini speciale pentru transportul de gunoi provenit din curatenii si alte activitati. In orice zona va-ti afla, noi sigur avem acoperire. Avem colaboratori in toata tara.