Moloz

Moloz

Oamenii din ziua de azi sunt mai moderni si isi renoveaza mai des locuintele. La fiecare modernizare a apartamentului, constructorii produc moloz. Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu personal pentru incarcare, transport asigurat cu autoutilitare sau containere de moloz.

Moloz de la apartamente

Molozul rezultat, in cazul apartamentelor, se incarca in saci rezistenti de rafie care sa nu depaseasca o greutate de 40 de kilograme. Va punem la dispozitie o echipa care ridica sacii, tamplarie veche si obiectele sanitare in autoutilitare de 3,5 tone. Va putem asigura  si evacuarea de mobila veche, de care trebuie sa scapati inainte de inceperea renovarii. Personalul nostru asigura ridicarea tuturor obiectelor direct din apartament. Fie ca este vorba de resturi de gresie-faianta, mobila veche sau de mocheta vehe, va ajutam cu placere cu alte detalii la 0727 656 366. Programul nostru este de luni pana sambata.

Moloz de la constructii

Molozul de la constructiile de case, blocuri sau constructii industriale nu poate fi transportat cu utilaje mici. Pentru aceste situatii punem la dispozitie transport moloz cu containere de sapte metri cubi. Acest serviciu necesita inchirierea containerului pe o perioada de unu-trei zile. Incarcarea molozului vrac in container se asigura de constructor. Serviciu disponibil in Bucuresi si Ilfov.

Experienta noastra vine in sprijinul dumneavoastra pentru a scapa de moloz. Oricare ar fi necesitatea dumneavoastra, noi gasim cea mai buna solutie. Va punem la dispozitie servicii de transport, transport mobila sau evacuare mobila veche. Suntem disponibile in Bucuresti si in zonele apropiate lui.

Va oferim cel mai bun serviciu, asigurandu-va ca molozul dumneavoastra ajunge la groapa de gunoi. Nu ezitati sa faceti comparatie cu concurenta noastra pentru a realiza diferenta. Suntem aici pentru a putea face o baza de clienti multumiti. Va rugam sa ne puneti la incercare. Onoram orice comanda la preturi rezonabile. Va multumim pentru alegerea facuta!

moloz

moloz

Aruncare moloz

Solutii pentru aruncare moloz oferite de transport-moloz.eu. Solutiile pentru moloz sunt : transport moloz cu utilitare, la care se asigura si incarcatori; transport moloz cu containere de 7 metri cubi. Containerele se inchiriaza pe o durata de 1-3 zile. Incarcarea molozului in acestea revin constructorului. Serviciile sunt disponibile in capitala. Comenzile se fac telefonic la 0727656366. Plata cash la locatie. Transportam moloz, pamant, lemn, gunoaie sau deseuri. Alte servicii evacuare mobila veche, transport gunoi sau golire apartament de mobila veche.

Aruncare moloz

Aruncare moloz doar in locuri special amenajate. Pentru a nu fi sanctionati de autoritatile competente, trebuie sa aruncam responsabil. Persoanele fizice nu au acces in aceste locuri. noi ne oferim sa aruncam molozul responsabil pentru dumneavoastra. Va oferim multiple solutii pentru transportul molozului. una dintre ele este transportul cu autoutilitare de 3,5 tone. Aceste utilitare sunt destinate evacuarii molozului de la santiere medii si mici, respectiv reamenajari de apartamente

Va ridicam saci cu moloz, tocarii inlocuinte sau mobila veche ori parchetul vechi. Oricare ar fi natura obiectelor pe care le aruncati noi va putem ajuta cu siguranta. Personalul oferit pentru ridicarea molozului din apartament este instruit si dornic de a va ajuta. Pretul pentru acest serviciu se stabileste telefonic in functie de cantitatea de moloz aruncata.

Containere moloz pentru aruncare moloz. Containerele sunt metalice si puteti incarca pana la opt tone in ele. Acestea se inchiriaza pentru cateva zile, dupa necesitatea fiecaruia. Transportul molozului cu containere este destinat lucrarilor de constructie a imobilelor mari sau medii. Containerele sunt transportate cu un utilaj special ce dispune de doua brate telescopice. Aceste brate ridica sau coboara containerul. Containerul de moloz nu este prins de camion si poate fi lasat la locatie pentru cateva ore sau zile.

Oricare ar fi necesitatea dumneavostra legata de transport moloz, pamant sau gunoi, noi avem solutia cea mai buna. Va invitam sa incercati serviciile cele mai bune.

aruncare moloz

aruncare moloz

Transport moloz sector 1

Transport moloz sector 1

Transport moloz sector 1 cu autoutilitare cu capacitate de inncarcare de 2 500 de kilograme. Transport moloz la groapa de gunoi a orasului, moloz strans dupa  renovare in saci de rafie. Transportam la groapa de gunoi si alte resturi de la renovare cum ar fi usi, tocuri, ferestre, obiectele sanitare, resturi de parchet, electrocasnice, mobila veche, etc. Va mai putem  oferi si servicii de transport mobila in Bucresti sau in tara. Folosind doua servicii veti avea reducere 10 % la ambele.

Va oferim servicii complete pentru acesta problema. Va punem la dispozitie personal pentru incarcarea molozului in masina. Serviciul nostru este disponibil in toate sectoarele. Transport moloz sector 1, 2, 3, 4, 5, sau 6.  Transportam moloz la saci cu autoutilitare sau varsat cu containere de 7 metri cubi. Containerele pentru transport moloz se inchiriaza pe o perioada de 3 zile. Incarcarea deseurilor in container ii revine beneficiarului.

Putem pune la dispozitie doar masina pentru transport si incarcatul sa fie asigurat de client, in acest fel pretul va fi mai mic. Programarile se fac cu o zi inainte sau pentru urgente in aceeasi zi. Va oferim un serviciu sigur si corect. Pretul pentru transport moloz sector 1 se stabileste in functie de cantitatea pe care doriti sa o aruncati. Comenzile se fac telefonic. Pentru a obtine un pret exact va rugam sa specificati toate obiectele pe doriti sa le evacuam. Va punem la dispozitie masini incapatoare pentru evacuarea mobilierului vechi. Golim apartamente de mobila si de toate lucrurile de care doriti sa scapati inainte de renovare. Va oferim un sericiu ce cuprindere evacuarea de electrocasnice, mobila, electronice, textila sau vesela.

Avem personal special pregatit pentru munca fizica. Personalul se ocupa de incarcarea si demontarea mobilierului vechi. Corpurile nu vor fi incarcate intregi, sunt demontate pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Mobilierul vechi este depozitat in locuri destinate distrugerii sau arderii ca sursa de caldura. Nu ezitati sa ne contactati la 0727656366.

transport moloz sector 1

transport moloz sector 1

Masina de moloz

Masina de moloz

De cele mai multe ori cand renovati apartamentul sau casa va confruntati cu problema molozului. Aveti nevoie de masina de moloz. Masina care transporta molozul la groapa de gunoi. Aceasta masina de moloz este o utilitara pe care o punem la dispozitie pentru transport. Rezista la o incarcatura de 2,5 tone. Odata cu masina va punem la dispozitie si oameni pentru incarcarea molozului. Va ridicam molozul din apartament.

Oferim un serviciu pentru fiecare persoana fizica sau juridica. Transportam moloz la gropa de gunoi cu masini proprii. Va ridicam si alte obiecte schimbate sau uzate de care doriti da scapati. Oride fel de obiect, mobila sau electrocasnice ori textile.

Masina de moloz deplaseaza in orice zona a capitalei, avand o capacitate de 3,5 tone, are acces oriunde. Molozul ridicat, sa fie incarcat in saci de rafie care sa atinga o greutate de 35-40 de kilograme. Informatiile pe care le gasiti aici sunt minime, daca doriti raspunsuri la intrebari va rugam apelari 0727 656 366.

Molozul rezultat din demolarea unui perete sau din scoaterea gresiei va rugam sa-l ambalati in saci de rafie. Parchetul laminat se poate ridica in pachete. Parchetul clasic se transporta in saci sau cutii. Ferestrele si usile se ridica fara a fi nevoie sa spargeti geamul si sa le demontati. Mobila veche va fi demontata de noi sau de dumneavoastra si carata la masina de moloz bucati. Covoarele se incarca in masina sul. Hainele vechi trebuiesc stranse in saci. Chiuveta sau wc-urile sunt transportate intregi. Vesela pe care o aruncati adunata in cutii.

Pentru programari sau comenzi pentru aceesi zi putem stabili la telefon. Nu trebuie sa va deplasati la sediul nostru pentru plata, plata se face cash la sofer. Preturile sunt stabilite la telefon in functie de cantitatea de moloz pe care o veti arunca. Molozul si deseurile vor fi depozitate in locuri special amenjate, NU pe camp sau in padure.

masina de moloz

masina de moloz

Cine ridica molozul strans dupa renovare

Cine ridica molozul strans dupa renovare

Fie ca renovati sau construiti, ajungeti sa va puneti intrebarea : Cine ridica molozul strans dupa renovare ? La aceasta intrebarea avem cel mai bun raspuns pentru dumneavoastra. Oferim servicii de ridicare moloz cu personal pentru incarcare. Transportul molozului la groapa de gunoi se asigura cu utilitare de 3,5 tone sau containere de 7 metri cubi.

Cine ridica molozul strans dupa renovare in Bucuresti

Activitatea nostra se desfasoara in capitala si deservim si zonele apropiate. Serviciul oferit va scuteste de orice problema. Nu trebuie sa asteptati seara ca sa va furisati cu sacii de moloz langa primul stalp, de altfel riscati si o amenda. Serviciul nostru este legal, detinem contract cu groapa de gunoi.

Puteti suna la 0727 656 366 pentru o programare cu o zi  inainte. Venim la ora indicata la dresa si asiguram ridicarea molozului cu muncitorii nostrii. Daca construiti o cladire si cantitatea de moloz depaseste 2,5 tone va oferim containere de moloz pentru depozitare si transport. Containerul se inchiriaza pe o perioada de 3 zile si include livrare si transport la groapa de gunoi, inclusiv taxa la gropa o aveti inclusa.

Bineintele ca variante mai gasiti. Puteti gasi servciu asemanator in anunturi transport moloz, dar aveti grija pe cine alegeti ca puteti gasi molozul in spatele blocului, fie in prima padure de la marginea orasului. Alta varianta ar fi marile societati de salubrizare. Noi oferim un pret mai mic pentru ca suntem specializati pe moloz. Va scutim de timpul pierdut pana la sediu. La noi comenzile se fac telefonic. Nimic mai simplu. Ne putem deplasa chiar si in aceeasi zi. Pe cine alegi ca raspuns la intrebarea : Cine ridica molozul strans dupa renovare ? Va mai ajutam cu ceva ca sa luati hotararea : va ridicam sacii cu moloz direct din apartament!

Odata cu molozul va ridicam si tocariiile vechi, aparate electrocasnice, parchetul vechi, obiectele sanitare vechi, lemne, textile si orice doriti sa mai atuncati. Nu credeti ca avem cel mai bun serviciu pentru nevoile dumneavoastra ?

cine ridica molozul strans dupa renovare

cine ridica molozul strans dupa renovare

Golire pod de vechituri

Golire pod de vechituri

Va confruntati cu situatia de a avea podul plin de vechituri ? In timp fiecare membru al familiei dumneavoastra a strans tot felul de obiecte in pod si acum vreti sa scapati de ele. Nimic mai simplu. Aici gasiti rezolvare la problema dumneavoastra.

Oferim servicii de evacuare deseuri, obiecte degradate, vechituri. Asiguram transportul acestora la groapa de gunoi cu utilitare de 3,5 tone. Asiguram personal pentru golire pod de    vechituri. Personalul se ocupa de stragerea vechiturilor in saci, incarcarea si descarcarea la groapa de gunoi. Beneficiarul serviciului nu trebuie sa depuna niciun efort, serviciul asigurad toate operatiunile.

Golire pod de vechituri in Bucuresti

Serviciile noastre sunt disponibile in Bucuresti si in zonele apropriate. Avem acces in toate zonele orasului cu masinile pentru transport.

Programarile pentru serviciul de golire pod de vechituri se fac cu 24 ore inainte. Pentru informatii si programari trebuie doar sa sunati, nu este necesar sa va deplasati la sediul nostru.

Preturi golire pod de vechituri

Preturile se stabiles in functie de etajul podului si de cantitate. Cantitatea se stabileste prin numarul de masini incarcate. Masinile pentru transport vechituri sunt autoutilitare de 3,5 tone care suporta o incarcatura de maxim 2,5 tone. Nu este necesar sa platiti o cursa intreaga daca masina se umple pe jumatate. In pretul stabilit este inclus transportul la groapa de gunoi, taxa la groapa, oamenii pentru incarcare.

Diponibilitate pentru golire pod de vechituri

Programul nostru de lucru este de luni pana sambata de la 8 la 20. Pentru podurile sau spatiile pe care doriti sa le goliti, care nu sunt foarte „aglomerate” se poate efectua comanda in aceesi zi. Daca podul este plin, va trebuie programare cu o zi inainte. Sacii pentru incarcarea deseurilor sunt pusi la dispozitie de beneficiar. Sacii de rafie se gasesc la orice magazin de bricolaj si nu trebuie sa coste mai mult de 1 leu.

Golire pod de vechituri

Golire pod de vechituri

Moloz

Moloz

Moloz prin definitie insemana pulbere de tencuiala, resturi de caramida, tecuiala sau mortar. Molozul provine de la constructii si amenajari de locuinte, drumuri sau blocuri. molozul provenit de la amenajarile de apartamente se incarca in saci de rafie, se coboara la parter cu liftul, acolo unde exista, apoi se incarca in masini si se transporta la groapa de gunoi. Astefel de servicii gasiti si pe situl nostru. Serviciile de transport moloz pe care la oferim se adreseaza populatiei din capitala si din zonele apropiate.

Pierderile de materiale atunci cand se construieste o casa sau un complex de locuinte, aceste pierderi se numesc moloz. Molozul provenit de la astfel de lucrari nu se mai poate transport in saci, acest moloz se transporta cu containere de moloz care se inchiriaza pe o perioada de cateva zile, atat cat este necesar incarcarii. Incarcarea deseurilor din constructii este asigurata de catre benefiaciar. Clientul are la dispozitie 3 zile pentru incarcarea containerului, acesta perioada fiind standard pentru inchiriere. Containerele au un volum de 7 metri cubi si sunt construite din otel, ele suportand o greutate de 7-9 tone. containerele sunt transportate cu un utilaj special, dotat cu brate telescopice.

Fiecare persoana care isi construieste sau amenajeaza o cladire este oblicat prin lege sa foloseasca serviciile de transport moloz, cei care arunca deseurile din constructii la intamplare sunt amendati cu sume cuprinse intre 500 si 5 000 lei. De asemenea persoanele care arunca sacii de moloz langa primul stalp, sunt amendate. noi venim in sprijinul dumneavoastra, oferind servicii pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Puteti opta si pentru serviciul de transport mobila pe care il oferim noi sau partenerii di grupul nostru. Transport de mobila veche, respectiv evacuare mobila veche, serviciul consta in evacuare mobiliei vechi si a deseurilor stranse in locuinta de dumneavoastra. Fie ca doriti eliberarea locuintei bunicului sau ati cumparat un imobil plin de vechituri, noi venim in spijinul dumneavoastra cu personal pentru incarcare si masini de 3,5 tone pentru transportul acestora la groapa de gunoi.

moloz

moloz

Cine transporta moloz

Cine transporta moloz ?

Noi transportam moloz de la amenajari si constructii, moloz la saci de la apartamente sau case, tocuri, usi, ferestre, obiecte sanitare, linoleu, mobilier vechi, vechituri. Atunci cand fiecare dintre noi ajunge sa-si puna intrebarea – Cine transporta moloz ? cauta solutii, cea mai simpla solutie este internetul. Noi venim in intampinarea dumneavostra cu servicii complete de transport moloz, fie cu utilitare de 3,5 tone, fie cu containere de 7 metri cubi. Utilitarele vin insotite de o echipa de 3 muncitori specializati in transportul de moloz. Muncitorii asigura ridicare sacilor de moloz din locul unde sunt stransi, ii coboara cu liftul si ii incarca in masina.

Cine transporta moloz in Bucuresti ?

Noi suntem cei care oferim acest serviciu de evacuare si transport moloz. Serviciile nostre sunt disponibile in Bucuresti si zonele limitrofe. Oferim un serviciu corect si incercam sa oferim oferta cea mai buna, avand in vedere ca tot molozul colectat de la clienti ajunge la groapa de gunoi, in acest fel nu o sa aveti dubii cand mergeti la iarba verde si veti vedea gramezi de moloz. Daca veti folosi servicul nostru, sunteti asigurati ca molozul ajunge la groapa.

Averm experienta cu transportul de moloz, aceasta fiind ocupatia noastra de mult timp. Ne dorim sa lucram cu clienti care la randul lor isi vor aduce aminte de numarul de telefon care a raspuns la intrebarea : Cine transporta moloz ? in acest fel vom fi recomandati de fiecare dintre clientii nostrii. Fiecare client care foloseste mai multe servicii ale noastre va beneficia de o reducere. Fiecare client venit cu recomandare, beneficiaza de reducere. Cine transporta moloz in oras…in Bucuresti sunt multi care se „ocupa” de acest serviciu. Noi ne diferentiem prin comportament fata de client, prin cea mai buna oferta si prin modul de a lucra. Pentru banii incasati vrem sa oferim cel mai bun serviciu.

Cine transporta moloz ? 0727 656 366

cine transporta moloz

cine transporta moloz

Cum scap de moloz

Cum scap de moloz ?

Zugravesti ? Construiesti ? Renovezi baia ? Reamenajezi tot apartamentul ? Esti din Bucuresti ?

Solutiile pentru a scapa de moloz nu sunt multe. Noi te ajutam sa scapi de moloz. Oferim servicii de evacuare si transport moloz la saci, personal pentru ridicarea sacilor de moloz direct din apartament. La o renovare se mai strang si alte lucruri de care trebuie sa scapati.  Fie vechituri sau obiecte uzate cum ar fi : covoare, mochete, perdele, galerii, dulapuri, mobila veche, galeti, saci cu haine, etc. Cu mare placere va scapam si de aceste obiecte. Daca renovati tot apartamentul, sigur schimbati feresetrele, usile sau obiectele sanitare, in serviciul nostru „Cum scap de moloz” este inclus si evacuarea lor.

Cum scap de moloz in Bucuresti ?

Cunostintele dumneavoastra s-au lovit de multe ori de intrebarea cum scap de moloz ? Recomanda-ne si vei beneficia de reducere atunci cand vei lucra cu noi, sau daca ai lucrat cu noi va beneficia cel caruia ne recomanzi .

Chiar daca nu este vorba de moloz de la amenajari, poate fi vorba de eliberarea camarei, a podului sau a beciului, va putem ajuta cu evacuarea deseurilor din aceste incaperi. Personalul nostru va goleste camara sau balconul fara ca dumneavostra sa depuneti vreun efort. Trebuie doar sa puneti la dipozitie saci de rafie, pe care ii gasiti la magazinele de bricolaj, in acesti saci echipa noastra de 3 persoane va incarca obiectele mai mici pentru a le putea transporta la autoutilitara. Cum scap de moloz ? Cum scap de vechituri ? Aici gasiti raspunsul.

Transportam cu autoutilitara de 3,5 tone moloz, saci de moloz, vechituri, deseuri, deseuri din urma curateniei exterioare, borcanele bunicii, hainele vechi, etc. Orice fel de obiect aveti de evacuat si aruncat, noi suntem solutia care va scapa de griji, oferind un serviciu complet la preturi corecte. nu mai stati pe ganduri, sunati la 0727 656 366

cum scap de moloz

cum scap de moloz

Servicii de transport moloz

Servicii de transport moloz

Debarasare si transport moloz la saci de la lucrarile de amenajari interioare si exterioare. Transportul este asigurat cu utilitare de 3,5 tone, fiecare fiind insotita se 2-3 incarcatori-descarcatori. Personalul nostru este calificat pentru acest serviciu. Sacii cu moloz trebuie sa fie de rafie si sa nu depaseasca 40 kilograme. Pe langa saci de moloz se debaraseaza si tocaria veche, masti, obiecte sanitare, alte deseuri din santier. Mai mult…

Servicii de transport moloz in Bucuresti

Debarasare mobilier vechi cu personal demontare-incarcare in masinile de transport. Mobilerul trebuie golit inainte de sosirea personalului de obiectele care vor fi pastrate. Angajatii nostrii se vor ocupa incarcat si de dezmembrarea mobilierului pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Pe langa mobilierul vechi se poate debarasa si alte obiecte dintr-o locuinta sau spatiu comercial cum ar fi : textile, obiecte electrocasnice, maculatura, covoare, orice obiect din orice material. Mai mult…

Transport mobila – mutari, cu personal pentru manipulare, fie in interiorul Bucurestiului, de la o locatie la alta, fie de la producator la beneficiar, fie oriunde in tara cu plecare sau sosire in capitala. Mai mult…

Inchiriere containere gunoi, moloz sau deseuri. Inchirierea containerelor se face pe o perioada medie de 3 zile lucratoare, in functie de necesitatea beneficiarului. Containerele au o capacitate 7 metri cubi.