Transport mobila de la magazin

Suntem o firma autorizata care oferim servicii transport mobila de la magazin cu personal calificat si utilitare de 3.5 tone. Ne ocupam de demontare, ambalare, manipulare. Dumneavoastra, ca si client, nu va trebui sa depuneti nici un efort. Ne luam angajamentul sa va aducem mobilierul in deplina siguranta la domiciliu. Elementele nu vor suferi zgarieturi sau alte daune. Raspundem pozitiv oricarei comenzi, indiferent de volum. Pretul se stabileste in functie de numarul de obiecte si poate fi negociat. Vom asigura inclusiv urcarea elementelor pana la apartament si plasarea lor in locul dorit. Oferim servicii complete de transport mobila de la magazin pentru persoanele fizice si juridice.

Transport mobila de la magazin, depozit

Transport mobila de la magazin

Transport mobila de la magazin

Canapelele, bibliotecile, sifonierele, fotoliile, paturile, etc. trebuie deplasate in conditii de siguranta de la magazin pentru a nu se deteriora. Noi va oferim un astfel de servicii. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati pentru programare si sa ne enumerati obiectele. La data si ora stabilite, vom trimite doua, trei persoane care sa va asigure un serviciu profesionist de transport mobila de la magazin. Muncitorii vor decide, in prima faza, care sunt elementele ce trebuie dezasamblate. Asta dupa ce ne veti da dimensiunile usilor si holurilor spatiului unde vom deplasa mobila. Un tamplar cu experienta va asigura demontarea obiectelor. Se va prezenta la magazin cu toate sculele si instrumentele necesare dezasamblarii elementelor pe care le-ati achizitionat.

Dupa demontare, muncitorii care vor fi repartizati pentru a va oferi serviciu de transport mobila de la magazin se vor ocupa de ambalarea elementelor si componentelor. Nu vom pleca la drum pana cand toate obiectele nu vor fi infasurate cu folie cu bule, folie de plastic, prosoape, paturi si banda adeziva. De precizat ca mobilierul fragil va fi impachetat in straturi multiple pentru o protectie suplimentara. Urmeaza apoi incarcarea elementelor si componentelor in duba. Operatiunea va fi efectuata cu maxima atentie pentru ca nu ne permitem sa va deterioram mobila. Ne vom lua toate masurile speciale de precautie si vom trata piesele ca si cum ar fi ale noastre. In duba, mobilierul va fi securizat cu chingi, curele puternice si franghie pentru a nu se deplasa pe durata tranzitului.

Oferim servicii complete de transport mobila de la magazin. Munca noastra nu se incheie odata ce v-am descarcat elementele in fata spatiului proaspat renovat pe care il detineti. Muncitorii vor manipula elementele pana in locul dorit de dumneavoastra. Tamplarul isi va intra, apoi, in rol si va remonta toate corpurile care au trebuit dezasamblate. Totul va dura doar cateva zeci de minute. Va oferim tot sprijinul de care aveti nevoie pentru ca transportul de mobila de la o locatie la alta poate fi foarte stresant. Noi suntem gata sa ne ocupam de tot. Veti beneficia de un serviciu sigur, rapid si eficient de transport mobila de la magazin. Singura rugaminte pe care o avem este sa sunati pentru programare cu 24 de ore in avans. Daca volumul este mare si vom fi nevoiti sa efectuam mai multe curse cu duba, puteti obtine inclusiv o reducere de pret.