Golire garsoniera de vechituri si gunoi

Golire garsoniera de vechituri si gunoi – relatarea situatiei extreme prin care clientul nu credea ca va gasi o solutie. Domnul D***** ne contacteaza si ne explica situatia : Bunicul care suferea de o boala mintala, in timpul vietii a adunat  toate vechiturile pe care le-a gasit si le-a depozitat in garsoniera. Garsoniera e plina!

Am trimis o echipa de 4 persoane si o utilitara de 3,5 tone. La fata locului am ramas uimiti! Cea „ocupata” garsoniera din cate am vazut. situatiile cand batranii aduna fel si fel de vechituri, sunt dese, si aduna te miri ce. Dar aceasta situatie la garsoniera de pe Caramfil era ceva deosebit. Pe langa faptul ca garsoniera eraplin pana la TAVAN, nu exagerez cu nimic, pana la tavan, aceste deseuri au prins si un misros specific. Echipa a fost dotata cu manusi si masti, si saci. Pintre obiectele gasite se numarau : pubela de gunoi ( pubela mare cu roti ), sanii, oale, haine, pungi, medicamente expirate, galeti de vinarom, saci cu ciment sau var, lemne, platice, lanturi, o banca!, televizoare, radiouri, farfurii, pahare, ce nu era… Ce sa va zic, extraordinare de multe obiecte!

golire garsoniera de vechituri si gunoi

golire garsoniera de vechituri si gunoi

Golire garsoniera de vechituri si gunoi din Caramfil

Aceasta imagine este din fata blocului. Golire garsoniera de vechituri si gunoi din Caramfil. Asta am gasit la fata locului! Daca observati, gunoiul atinge tavanul. Echipa noastra a muncit 2 zile si a curatat tot. Dupa plecarea echipei, vom trimite o echipa sa dezinfecteze toata locuinta.

Batranul respectiv traia intr-un fotoliu in bucatarie, nu avea curent electric…Ne pare rau pentru astfel de cazuri, dar din asta ne castigam existenta, si in acelas timp va oferim o solutie profesionala pentru aceste cazuri.

Daca aveti situatii asemanatoare, va putem goli apartamentul, garsoniera sau un al spatiu, cum ar fi o casa, vila, pod, garaj sau pivnita, va oferim serviciile noastre de golire si transport la groapa de gunoi.

Va putem ajuta cu golire garsoniera de vachituri sau gunoi, golire apartament de mobila veche sau uzata, golire locuinta de vechituri sau deseuri, evacuare mobila veche sau transport deseuri. contactatine si va oferim un serviciu personalizat situatiei dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului v-ati afla. Oferim si servicii de transport moloz la saci cu utilitare sau vrac cu containere moloz de 7 metri cubi. Utilitarele vin insotite de echipe care asigura ridicarea sacilor direct din locuinta. Va scapam de moloz si il transportam la groapa de gunoi. Servicii premium la preturi accesibile.

Golire garsoniera de vechituri si gunoi (2)

Golire garsoniera de vechituri si gunoi (2)

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz ? Cine ma scapa de 18 saci de  moloz? Noi va oferim servicii de transport si evacuare moloz la saci de la santiere mici si mijlocii. Va punem la dispozitie utilitare pentru transportul molozului si echipa care va asigura incarcarea sacilor. Sacii de moloz ii ridicam de la etaj odata cu tocariile inlocuite, parchetul vechi sau linoleul. Suna la 0727 656 366.

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz Bucuresti

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz sau alte deseuri de la curte sau bloc. Deseuri din curte, din urma curateniilor in curte, beci sau pod. Noi va oferim un serviciu comod si rapid. Puteti face comanda telefonic fara a fi nevoie sa va deplasati la sediul firmei. Transportul poate fi programat de luni pana sambata intre orele 8-20, puteti rezerva chiar acum o cursa.

Va mai putem oferi servicii de transport mobila veche la groapa de gunoi, sau uneori daca gasim doritori o donam. Atunci cand reinoiti mobila din apartament sau casa venim in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu competent. Echipa noastra se ocupa de debarasarea corpurilor de mobilier direct din locuinta. Va garantam demontarea si incarcarea mobilei in utilitara. Fie ca aveti doar un dulap, sau poate un fotoliu care vreti sa-l aruncati, noi ne deplasam si suntem dornici sa onoram orice comanda.

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz din rafie

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz din rafie. Sacii de moloz trebuie sa fie rezistenti pentru a suporta greutatea, de aceea se folosec saci de rafie pe care ii gasiti la magazinele de constructii. Sacul trebuie umplut in limita greutati suportabile si manevrabile. nu umpleti saci la refuz pentru ca devin extrem de grei si nu pot fi manipulati. In timpul coborarii se pot produce incidente care pot afecta integritatea liftului sau daune vizibile pe pardoseala blocului. Va rugam sa va ganditi de doua ori cand ii incarcaci.

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz

Cum scap de moloz civilizat ?

Cum scap de moloz civilizat ? Te afli in plina renovare si probabil te intrebi cum sa scapi de moloz, sa-l pui in masina si sa-l arunci in primul camp iesit in cale ? Nu-i bine. Noi iti oferim o solutie de a scapa onorabil de moloz. Servicii de transport moloz cu utilitare, pentru lucrarile de la bloc si, cu containere pentru santiere mari. Pentru clientii de la bloc oferim si personal ce se ocupa de coborarea sacilor jos. Un sac de moloz trebuie sa aiba in jur de 40 kg greutate. Ridicam si celelalte materiale schimbate : parchet vechi, usi sau ferestre, linoleu, chivete…

Cum scap de moloz civilizat, Bucuresti ?

Cum scap de moloz civilizat in Bucuresti? Foarte simplu. Dupa cu observati mai sus, serviciul este foarte simplu, comandatai cu o zi inainte si scapati de moloz. Serviciile de inchiriere containere moloz este disponibil santierelor mai mari. Containerul poate fi folosit pentru transport moloz de la santier, pamant de la sapaturi, diverse deseuri din alte activiatti. Containerul poate fi incheiat si de companii pentru evacuarea deseurilor din zonele industriale.

Servicii la care puteti apela inainte de amenajarea locuintei: debarasare mobilier vechi din locuinta proaspat cumparata. Daca proprietarul a „uitat” din mobilier , trebuie sa scapati de el intr-un mod placut. Noi avem disponibilitate pentru a oferi servicii de calitate. Echipa noastra se deplaseaza la locatie si demonteaza, incarca corpurile de mobilier. Pe langa materiale lemnoase se pot ridica si altefel de materiale : textile, plastic, sticla, borcane, elctrocasnice, etc.

Transportul acestor deseuri, fie ca este vorba de moloz ori mobila veche este asigurat de utilitare de 3,5 tone, cu capacitate de incarcare de 2 tone. Cum scap de moloz civilizat ? Cum scpa de mobila veche civilizat ? solutia ati gasito. Preturile sunt in functie de cantiatatea pe care o aruncati, indiferent de volum gasim o solutie personalizata. Alegeti corect.

Cum scap de moloz civilizat

Cum scap de moloz civilizat

Transportam moloz

Transportam moloz din orice zona, de la apartamente cu utilitare de 3,5 tone si muncitori pentru incarcat, de la santiere mari cu containere de 7 metri cubi. Transportam moloz de la apartamente aflate in curs de amenajare, alaturi de sacii de moloz va putem ajuta si cu ridicarea usilor si ferestrelor inlocuite, a obiectelor sanitare sau a parchetului  vechi. Oricare ar fi situatia dumneavoastra, va putem ajuta. Suna la 0727 656 366.

Transportam moloz Bucuresti

Transportam moloz Bucuresti din orice sector. Ne deplasam in orice zona ati fi cu utilitara sau container. Comenzile pentru transport moloz se fac chiar si in aceeasi zi, dar daca depindeti de o ora anume, faceti programare cu o zi inainte. La ora stabilita echipa impreuna cu utilitara de transport moloz se prezinta la locatie.

Alte servicii de care puteti beneficia din partea firmei noastre sunt : servicii debarasare mobilier vechi –  acest serviciu consta in eliberarea casei de mobila veche, este inclus personal pentru demontarea si incarcarea corpurilor in utilitara. Utilitara este de 3,5 tone si transporta mobila veche in locuri special amenajate. Serviciile noastre au costuri reduse si sunt personalizate in functie de cantitatea care se doreste evacuata. Chiar daca aveti doar un obiect de care vreti sa scapati noi va putem ajuta.

Alt serviciu este transport de mobila. Mutari. Mutari dintr-un sector in altul, mutari dintr-o zona in alta. Fie ca sunteti la bloc sau la casa noi va punem la dispozitie echipa care se ocupa de incarcarea mobilei in masina. Va putem muta chiar si un singur corp, cum ar fi un dulap sau un pat.

Oricare ar fi nevoia de mutare sau aruncare, va putem ajuta cu utilitare Ford transit de 3,5 tone plus o echipa de muncitori. Va asteptam cu cerintele dumneavoasatra la numarul de telefon 0727 656 366, chiar si pentru o lamurire, sau o propunere. Nu va ramane decat sa hotarati cand ne sunati. Va asteptam.

Transportam moloz

Transportam moloz

Unde comand transport moloz

Unde comand transport moloz

Unde comand transport moloz ? la 0727 656 366. Daca renovezi apartamentul si ai strans molozul in saci de rafie, noi asiguram serviciul de ridicare moloz cu utilitare si personal manipulare. Daca ai lucrari de constructii si renovare la curte va putem ajuta cu inchiriere container moloz de 7 metri cubi. Pe langa moloz putem transporta la groapa de gunoi si tocarii vechi, gunoaie, deseuri nepericuloase, etc.

unde comand transport moloz

unde comand transport moloz

Unde comand transport moloz Bucuresti ?

Unde comand transport moloz Bucuresti ? La 0727 656 366! Comenzile se fac telefonic, sunati specificati cantitatea de moloz, adresa, ziua si ora la care doriti sa fie ridicat molozul. Simplu !? Daca ai schimbat si ferestrele de lemn si nu ai ce face cu ele, noi te scapam de ele. Usile si ferestrele vechi le transportam in locuri special destinate distrugerii sau reciclarii.

Alte servicii pe care le oferim pentru clientii nostrii inainte de renovare : debarasare mobilier vechi. In situatia in care va intrebati unde comand debarasare mobilier vechi ? Noi venim in intampinarea ta cu solutii de evacuare mobilier vechi. Serviciiul cuprinde demontarea mobilierului, coborarea si incarcarea in utilitara si transportul in locuri speciale. Putem evacua orice fel de materiale textile, metalice, sau lemnoase. Dace aveti nevoie de informatie suplimentara apelati 0727 656 366.

Cum scap de molozul din apartament

Cum scap de molozul din apartament ? Raspunsul il gasesti la numarul afisat. Oferim solutii de evacuare moloz sau mobila veche, solutii pentru clientii mici, mijlocii sau mari. Avem solutii si raspuns la intrebarea „unde comand transport moloz” pentru persoane fizice sau juridice. Solutiile de transport moloz sunt disponibile in sector 1, 2, 3, 4, 5, sau 6 de luni pana sambata. Pe langa toate astea oferim solutii de ridicare a molozului direct din apartament, indiferent de zona in care va aflati. REcomandam umplerea sacilor cu moloz pana la greutatea de 40 de kilograme pentru o buna manipulare. Sacii care sunt exagerat de plini nu pot fi carati pana la utilitara.

unde comand transport moloz bucuresti

unde comand transport moloz bucuresti

Transport moloz vrac

Transport moloz vrac cu utilitara sau container. Utilitarele sunt cu capacitate de incarcare pana la doua tone. Containerele sunt cu volum de 7 metri cubi si suporta o greutate de pana la 7-8 tone. Fie ca reconstruti incaperile unui apartament sau construiti o casa din temelie, noi va putem ajuta cu transportul si evacuarea molozului, detalii la 0727 656 366.

Transport moloz vrac sau la saci

Transport moloz vrac sau la saci de la amenajari si constructii, transport si evacuare usi, ferestre, lemne, fiare si alte obiecte de care nu mai aveti nevoie. Suntem echipa care putem evacua toate deseurile din santierul dumneavoastra. Puteti solicita si serviciulde transport containere moloz, evacuare mobila veche sau tranport gunoi. Va punem la dispozitie o gama foarte larga de servicii.

Molozul transportat ajunge la groapa de gunoi cu care avem contract. Fie ca schimbati doar o fereastra sau amenajati toata camera, veti strange moloz dupa aceste lucrari. Oricare ar fi cantitatea pe care doriti sa o aruncati, noi ne deplasam pentru aridica sacii de moloz. Transport si debarasare moloz la saci din orice cartier, din orice colt al orasului. Transport moloz vrac sau la saci de la contructii si renovari.

transport moloz vrac sau la saci

transport moloz vrac sau la saci

Transport moloz vrac Bucuresti

Transport moloz vrac Bucuresti si imprejurimi. Suntem dispusi la orice colaborare si  putem semna contacte de salubrizare constructii. Atunci cand aveti nevoie de contract de salubrizare constructii pentru autorizatia de contructie noi va putem ajuta. Putem semna acest contract cu dumneavoastra care sa va ajute la autorizatiile de constructii.

Aici gasiti principalul furnizor de servicii de transport moloz din capitala, fie ca vreti transport mobila sau transport moloz, debarasare mobilier sau orice alt serviciu din gama noastra, va servim cu placere. Va invitat sa solicitati un serviciu decent la preturi corecte. Nu mai stati pe ganduri si apelati 0727 656 366 si obtineti o programare. urgenta, exacta sau o informatie suplimentara.

transport moloz vrac

transport moloz vrac

Deseuri constructii

Deseuri constructii producem fiecare dintre noi macar o data in viata. Poate fi vorba de constructia unei case sau amenajarea unui apartament recent cumparat, ori schimbarea faiantei din baie. Oricare ar fi situatia in care va aflati noi va putem ajuta. Ridicam deseuri constructii de la apartamente, deseurile trebuie incarcate in saci de rafie pana la 40 de kilograme, putem ridica noi sacii din apartament sau puteti incarca dumneavoastra sacii in utilitara. Transportul este asigurat cu utilitare de 3500 kilograme. Ridicam orice deseuri din lemn, sticla, plastic, textile, vesela, ceramica etc.

Deseurile de la constructii de case, blocuri sau alte imobile mai mari il evacuam cu containere de 7 metri cubi. Containerele se livreaza la locatie, beneficiarul asigura incarcarea, se ridica si se duce la groapa de gunoi. Oricare ar fi situatia sunati la 0727 656 366.

Deseuri constructii Bucuresti

Deseuri constructii Bucuresti. Deseurile afecteaza orasul si imprejurimile daca nu sunt gestionate corect. Starea ecologica a planetei noastre este afectata si imaginea mediului inconjurator. Exista in fiecare cartier din orice oras lucruri care nu ne fac mandri, deseuri aruncate la intamplare. Am putea salva planeta intrega, si mai ales locurile in care traim fiecare dintre noi. Locuita de oameni planeta acumuleaza depozite de deșeuri foarte repede si impresionant. Mai ales cresterea rapida a muntilor de deseuri constructii provenite de la amenajarea de locuinte sau locuri de joaca.

In ziua de azi, contructiile de locuinte au luat o amploare deosebita, se construiesc cladiri de birouri mari,constructii publice, cladiri pentru firmele private mici, cladiri de apartamente, constructii gigant, case individuale, vile, garaje si depozite. Desigur, acesta picteaza un viitor mai luminos pentru oamenii din aceste zone. Si, ca rezultat a tuturor activitailor mentionate mai sunt se produc deseuri contructii in cantitati foarte mari.

deseuri constructii

deseuri constructii

Deseuri constructii din Bucuresti

Deseuri contructii din Bucuresti. Nu este ramas in urma boom-ul din constructii din Bucuresti si imprejurimi. Deseurile din constructii din Bucuresti s-au mentionat intotdeauna la un nivel ridicat. Autoritatile publice aduna gramezi mari de deseuri din constructii eliminate in timp in oras, precum si celelalte gunoaie aruncate aiurea. Astazi, cu toate acestea, volumul de constructiilor au crescut. In acest sens, au existat schimbari in organizarea si eliminarea deseurilor din Bucuresti. Fiecare cetatean poate apela la serviciile noastre pentru evacuare si transport moloz din oras.

Proprietarii pot solicitat echipament specific : containere moloz, pubele, basculanta, utilitare. La fiecare constructie, companiile care construiesc stabilesc zone speciale pentru stagerea molozului, dupa care solicita colectarea la firme specializate, acumularea de resturi din constructii se recomanda in containere moloz. In acest scop, sunt expuse containere si pubele.

Care este diferenta dintre de gunoi si deseuri constructii? In special pubele sunt pentru adunarea gunoiului menajer, obicei mici,pentru gunoi vrac, se schimba mai des, uneori gunoiul este sortat in pubele diferite. Containerele de 7 mc sunt pentru gunoi și deseuri de tip mai mare, este de deseuri voluminoase si grele, care, uneori, se acumuleaza in container mare care stationeaza cateva zile, in functie de ritmul de constructie. Containerele si pubele, care sunt folosite pentru eliminarea deseurilor si gunoaielor in Bucuresti. Exista mai multe dimensiuni standard, pentru aceste containere. Si toate acestea sunt disponibile in functie de cantitatea acumulata.

deseuri constructii container

deseuri constructii container

pubela gunoi

pubela gunoi

 

Deseuri constructii colectarea

Motivul pentru colectarea gunoiului de la un santier de constructii este de a fi depozitat intr-o locatie convenabila, mai departe de oras, astfel incat sa nu interfereze cu munca de constructie si ca este liber pentru camioanele care intra in santierul constructiei. Seful santierul trebuie sa stranga deseurile de la constructii intr-un loc in care nu poate fi imprastiat de vant.

Unele firme de constructii au contract cu noi pentru serviciile de transport moloz. Avem camioane pentru a transporta deseurile din locul unde se produc. De fapt, aceasta este in prezent problema, sunt foarte multe firme de salubrizare constructii, dar foarte putine pot oferi garantia ca deseurile ajung in locuri special amenjate. Noi garantam pentru asta.

Comanda serviciul de inchiriere container moloz

Comanda serviciul de inchiriere container moloz in scopul de a obtine curatenia, confortul si ordinea multe dintre orase au achizitionat containere pentru moloz, si gunoi. Bucurestiul este un oras mare care trebuie sa arate in mod constant curat. In Bucuresti sunt o multime de  factori poluanti cum ar fi anumite intreprinderi, vehicule. Poluarea este factorul principal pentru care molozul si in special gunoiul trebuiesc depozitate intr-un loc amenajat.

Comanda serviciul de inchiriere container moloz

Comanda serviciul de inchiriere container moloz acum ! De ce sunt folosite containerele? Pentru ca este mai convenabil, compact si modern. Popularitatea acestui serviciu este ca garanteaza puritatea pentru birouri, pentru firmele de constructii, cladiri rezidentiale. Cu fiecre evacuare de containere de moloz, gunoi, din oras si judet, Romania este mai curata, mai frumosa, mai estetica. Containere pot fi voluminoase de 7 metru cubi, pentru constructii.

Comandarea unui container de moloz implica increde si siguranta din partea companiei noastre in abordarea acestei probleme foarte des intalnita. Noi vom transporta molozul in containere, in timp ce respectaam toate facilitatile necesare pentru caalitatea muncii. Cel mai important – avem toate documentele necesare, inclusiv licente, contracte si autorizatii. Aceasta companie are un personal competent, care poate ajuta locuitorii din Bucuresti pentru a rezolva toate problemele legate de exportul de deseuri de orice fel.

Comanda serviciul de inchiriere container moloz Bucuresti

Dorind confort, omul modern este obisnuit cu anumite servicii care par naturale si evidente. Evacuarea molozului este un serviciu cu parteneri de incredere in aceasta chestiune. Comandarea unor astfel de servicii, sunt importante si trebuie sa va familiarizati cu toate nuantele, pentru ca gasirea unei companii bune, nu este atat de usor, mai ales atunci cand vine vorba de Romania. De obicei ddurata medie de umplerea containerului este de 3-4 zile lucratoare. In cazul in care recipientul este umplut mai devreme, avem posibilitatea de a evacua containerul in cel mai scurt timp posibil. Containerele de moloz pot fi de tonaj diferit, in functie de tipul si cantitatea de deseuri.

Comanda serviciul de inchiriere container moloz in orice sector

Evacuarea containerelor de moloz se pot desfasoara pe baza unui contract, care poate fi pe termen lung. Destul de comuna in timpul nostru a devenit de serviciul de „inchiriere container moloz”, gama de pret este diferita, in functie de compania care ofera acest serviciu. Faptul este ca acum multi sunt interesati in problema pretului nu mai este un secret. Atunci cand compania noastra ofera un container de moloz,  preturile sunt stabilite optim.

In general, container pentru moloz sunt relevante atunci cand vine vorba de moloz in vrac. Cei care au nevoie de un astfel de serviciu, sunt cei care se confrunta cu repararea propriei case, demolarea unei case, reabilitarea apartamentului, renovari, reamenajari, etc. Companiile de constructii folosesc in mod regulat containere pentru moloz, fiind cei care produc cel mai mult moloz in santier.

Comanda serviciul de inchiriere container moloz

Comanda serviciul de inchiriere container moloz

Containere transport moloz

Construiti sau renovati ? la noi poti alege ma multe variante de transport moloz. Pentru contructia unei case sau unui bloc  va oferim containere transport moloz. Acest container este din otel si se poate incarca in el o greutate de maxim 8 tone de moloz, pamant sau deseuri. Oferim pentru transport moloz containere de 7 metri cubi. Inchiriere container moloz cu o durata de trei zile lucratoare. Incarcarea deseurilor in container, rse asigura de beneficiar.

Containere transport moloz

Servicii de transport moloz cu container  valabil pentru capitala plus zonele limitrofe din judetul Ilfov. Comenzile pentru inchirierea containerului se fac doar telefonic cu 24 ore inainte. Va precizam ca nu este nevoie deplasarea la sediul nostru pentru a beneficia de aceste servicii. Platile se fac cash atunci cand se aduce containerul la locatie.

Alta varianta de transport moloz mai este utilitara de 3,5 tone. Aceste utilitare au inclus o echipa de muncitori care asigura incarcarea sacilor cu moloz. Aceste servicii se adreseaza, de obicei,amenajarilor de la bloc sau celor cu un volum mai mic de moloz. La apartamente, molozul se incarct in saci de rafie, acestia sunt rezistenti la transport. Echipa noastra ridica molozul in saci din apartamentul dumneavoastra. Va asiguram, in plus si ridicarea tocurilor si ferestrelor inlocuite, obiecte sanitare si a tuturor resturilor de la amenajare. Un alt serviciu disponibil este debarasarea mobilierului vechi inainte de amanajare sau atunci cand schimbati mobila. Cand incepeti reamenajarea totala a locuintei si inlocuinti mobilirul, va asiguram toate serviciile necesare.

Debarasarea de mobilier vechi poate fi executata inainte de inceperea reamenajarii. Solicitarea serviciilor de containere transport moloz impreuna cu alte servicii va aduce un dicount considerabil. Debarasarea mobilierului presupune golirea locuintei, golirea de toate obiectele care se regasesc in locuinta. Evacuam materiale de orice natura, din lemn, metal, geamuri sau plastic. Va golim casa de toate obiectele vechi stranse in timp. Puteti gasi pe site  detalii despre serviciile noastre, puteti gasi raspunsuri la intrebari la telefon.

containere transport moloz

containere transport moloz

Car moloz

Car moloz de la casele si apartamentele aflate in renovare. Molozul poate fi in saci, la apartamente, se transporta la groapa de gunoi cu utilitara de 3,5 tone. De la apartamente ridicam si alte resturi : ferestre, usi, mobila veche, obiectele sanitare, returi de orice fel, obiecte casnice, orice aveti de aruncat. Putem asigura ridicarea acestora direct din apartament, indiferent de etaj. Pentru santierele de la case sau constructii mai mari, va punem la dispozitie containere moloz de sapte metri cubi. Servicii disponivile de luni pana sambata, comenzi la 0727 656 366, plata cash la fata locului.

Car moloz cu utilitara

Car moloz cu utilitara Ford Transit care suporta o incarcatura de peste doua tone. Indiferent care este cantitatea dumneavoastra de moloz, ne vom deplasa. Catitatea poate fi de numai 5 saci de moloz si cateva lemne, sau de mobila veche pe care o inlocuiti dupa renovare. Car moloz cu muncitori pentru incarcarea sacilor cu moloz in masina. Ridicam molozul de la orice etaj al blocului, din orice zona a orasului. In timpul renovarii ve-ti aduna in afara de moloz si alte obiecte de care vreti sa scapati, noi va asiguram si aruncarea acestora.

Caratul molozului este doar una dintre activitatile noastre. Va mai putem asigura debarasare mobilier vechi. Aceasta activitate implica oameni specializati in demontarea mobilierului si incarcarea in utilitara. Pentru a debarasa mobilerul nu trebuie decat sa-l eliberati de obiectele personale, iar oamenii nostrii il vor ridica din locul unde se afla.

Car moloz Bucuresti

Car moloz din orice colt al Bucurestiului cu utilitare sau containere. Containerele se inchiriaza pe o perioada determinata de trei zile. Umplerea containerului va fi asigurata de muncitorii beneficiarului. Car moloz de la orice activitate de amenajare sau zugraveala. chiar daca schimbati doar obiectele sanitare, va venim in ajutor, transportandule in locuri special amenajate pentru depozitare ( graopa de gunoi). Serviciile noastre sunt disponibile oricarui cetatean care respecta curatenia orasului si nu arunca molozul la intamplare.

car moloz

car moloz