Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz ? Cine ma scapa de 18 saci de  moloz? Noi va oferim servicii de transport si evacuare moloz la saci de la santiere mici si mijlocii. Va punem la dispozitie utilitare pentru transportul molozului si echipa care va asigura incarcarea sacilor. Sacii de moloz ii ridicam de la etaj odata cu tocariile inlocuite, parchetul vechi sau linoleul. Suna la 0727 656 366.

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz Bucuresti

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz sau alte deseuri de la curte sau bloc. Deseuri din curte, din urma curateniilor in curte, beci sau pod. Noi va oferim un serviciu comod si rapid. Puteti face comanda telefonic fara a fi nevoie sa va deplasati la sediul firmei. Transportul poate fi programat de luni pana sambata intre orele 8-20, puteti rezerva chiar acum o cursa.

Va mai putem oferi servicii de transport mobila veche la groapa de gunoi, sau uneori daca gasim doritori o donam. Atunci cand reinoiti mobila din apartament sau casa venim in intampinarea dumneavoastra cu un serviciu competent. Echipa noastra se ocupa de debarasarea corpurilor de mobilier direct din locuinta. Va garantam demontarea si incarcarea mobilei in utilitara. Fie ca aveti doar un dulap, sau poate un fotoliu care vreti sa-l aruncati, noi ne deplasam si suntem dornici sa onoram orice comanda.

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz din rafie

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz din rafie. Sacii de moloz trebuie sa fie rezistenti pentru a suporta greutatea, de aceea se folosec saci de rafie pe care ii gasiti la magazinele de constructii. Sacul trebuie umplut in limita greutati suportabile si manevrabile. nu umpleti saci la refuz pentru ca devin extrem de grei si nu pot fi manipulati. In timpul coborarii se pot produce incidente care pot afecta integritatea liftului sau daune vizibile pe pardoseala blocului. Va rugam sa va ganditi de doua ori cand ii incarcaci.

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz

Transport si evacuare 10, 15 sau 50 de saci de moloz