Transportam moloz

Transportam moloz din orice zona, de la apartamente cu utilitare de 3,5 tone si muncitori pentru incarcat, de la santiere mari cu containere de 7 metri cubi. Transportam moloz de la apartamente aflate in curs de amenajare, alaturi de sacii de moloz va putem ajuta si cu ridicarea usilor si ferestrelor inlocuite, a obiectelor sanitare sau a parchetului  vechi. Oricare ar fi situatia dumneavoastra, va putem ajuta. Suna la 0727 656 366.

Transportam moloz Bucuresti

Transportam moloz Bucuresti din orice sector. Ne deplasam in orice zona ati fi cu utilitara sau container. Comenzile pentru transport moloz se fac chiar si in aceeasi zi, dar daca depindeti de o ora anume, faceti programare cu o zi inainte. La ora stabilita echipa impreuna cu utilitara de transport moloz se prezinta la locatie.

Alte servicii de care puteti beneficia din partea firmei noastre sunt : servicii debarasare mobilier vechi –  acest serviciu consta in eliberarea casei de mobila veche, este inclus personal pentru demontarea si incarcarea corpurilor in utilitara. Utilitara este de 3,5 tone si transporta mobila veche in locuri special amenajate. Serviciile noastre au costuri reduse si sunt personalizate in functie de cantitatea care se doreste evacuata. Chiar daca aveti doar un obiect de care vreti sa scapati noi va putem ajuta.

Alt serviciu este transport de mobila. Mutari. Mutari dintr-un sector in altul, mutari dintr-o zona in alta. Fie ca sunteti la bloc sau la casa noi va punem la dispozitie echipa care se ocupa de incarcarea mobilei in masina. Va putem muta chiar si un singur corp, cum ar fi un dulap sau un pat.

Oricare ar fi nevoia de mutare sau aruncare, va putem ajuta cu utilitare Ford transit de 3,5 tone plus o echipa de muncitori. Va asteptam cu cerintele dumneavoasatra la numarul de telefon 0727 656 366, chiar si pentru o lamurire, sau o propunere. Nu va ramane decat sa hotarati cand ne sunati. Va asteptam.

Transportam moloz

Transportam moloz