Unde arunc canapeaua si fotoliile?

Unde arunc canapeaua si fotoliile? Cu un simplu apel la numarul de telefon din pagina de contact, puteti considera aceasta problema ca si rezolvata. Suntem o firma autorizata de transport mobila veche la groapa de gunoi care ofera servicii complete. Asta inseamna ca, pe langa transport, asiguram demontarea si incarcarea corpurilor in duba. Dumneavoastra nu va trebui sa depuneti nici un efort. Pretul se va stabili in functie de numarul de obiecte si poate fi negociat. Intervenim in orice zona din Bucuresti si Ilfov, indiferent de volum, si ne adresam persoanelor fizice si juridice. Daca doriti sa scapati rapid de canapea si fotolii, noi suntem solutia potrivita.

Unde arunc canapeaua si fotoliile, cum scap de moloz?

Unde arunc canapeaua si fotoliile

Unde arunc canapeaua si fotoliile

Unde arunc canapeaua si fotoliile? Elementele trebuie sa ajunga la groapa de gunoi, iar noi suntem gata sa le transportam in locul dumneavoastra. Programarile se fac cu 24 de ore in avans, insa daca este vorba de o urgenta, va putem ajuta chiar si in aceeasi zi. Serviciul de evacuare mobilier vechi decurge foarte simplu. La adresa indicata, se vor prezenta doi muncitori si un tamplar. Ultimul se va ocupa de demontarea elementelor daca acestea nu pot fi manipulate in siguranta prin holuri si usi. Va avea la dispozitie toate sculele si instrumentele necesare in asa fel incat operatiunea de dezasamblare sa decurga cat mai rapid.

Unde arunc canapeaua si fotoliile, cum scap de moloz? Daca elementele nu necesita dezmembrarea, cu atat mai bine. Se va trece direct la manipularea corpurilor pana la duba. Proces care revine in atributiile celor doi muncitori. Operatiunea va fi efectuata pe scari sau cu liftul, in asa fel incat circulatia din bloc sa nu fie afectata. De asemenea, isi vor lua toate masurile de precautie in asa fel incat pardoselile si zidurile sa nu sufere daune. Retineti faptul ca persoanele pe care le trimitem la adresa dumneavoastra sunt bine instruite si isi vor lua toate masurile de precautie in asa fel incat evacuarea mobilierul sa decurga corespunzator. Daca este cazul, va putem scapa inclusiv de moloz si alte vechituri. Pretul se stabileste in functie de volum. Serviciile pe care le oferim sunt complete si clientul are marele avantaj ca nu trebuie sa ridice nici macar un deget daca apeleaza la firma noastra.

Unde arunc canapeaua si fotoliile? Evacuarea unor astfel de elemente nu este deloc o treaba usoara, in principal din cauza faptului ca sunt grele si voluminoase. Din fericire, ridicarea lor nu reprezinta o problema si pentru noi. In functie de cantitate, putem trimite la fata locului trei, patru, cinci sau chiar sase muncitori daca este cazul. Echipa de care dispunem ofera clientilor servicii de calitate ridicate si are capacitatea sa evacueze elementele in doar cateva zeci de minute. De precizat ca putem ridica orice piesa de mobilier care nu va mai este folositoare, nu doar canapelele si fotoliile. Va scapam rapid de toate vechiturile din spatiul pe care il detineti. Actionam in garsoniere, apartamente, case, vile, sedii de firma, magazine, cabinete particulare, oriunde exista mobila veche si moloz.