Ridicare moloz sector 1

Ridicare moloz sector 1

Oferim servicii de ridicare moloz sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6. Serviciile de ridicare moloz sunt disponibile in toate sectoarele capitalei. Acestea cuprind : oamenii pentru ridicarea molozului din apartament, ridicarea geamurilor si usilor schimbate, ridicarea wc-ului si a chivetelor, ridicarea resturilor de parchet, mobila veche si alte lucruri pentru aruncat; transport la groapa de gunoi, toate taxele incluse, fara costuri ascunse. Oferim cel mai flexibil transport pentru client, comenzile se fac telefonic.

Serviciile se adreseaza persoanelor fizice si juridice din Bucuresti si zonele apropriate. Transportul molozului se asigura cu masini de 3,5 tone sau cu containere de moloz de 7 metri cubi. Comenzile pentru ridicare moloz sector 1 sau alt sector se fac telefonic la 0727656366. Inainte de a face comanda, va rugam sa verificati numarul de saci cu moloz, usile si ferestrele si celealte obiecte pentru aruncat. In acest fel va putem face un pret corect pentru transportul de moloz. Transportul cu containere se adreseaza clientilor ce au de ridicat o cantitate mai mare de moloz. Moloz provenit de la contructii sau amenjari cladiri mari.

Punem la dispozitie personal pentru ridicare moloz doar pentru transport cu utilitare. Containerele vor fi incarcate de beneficiar. Serviciile oferite de noi sunt debarasare moloz la saci, debarasare mobilier vechi din locuinte sau spatii comerciale. Atunci cand folositi mai multe servicii va oferim reducere de 10%. Molozul ridicat este transportat la groapa de gunoi cu care avem contract. Deseurile din lemn sunt depozitate in centre speciale. Va putem ajuta de luni pana sambata de la 8 la 18.

ridicare moloz sector

ridicare moloz sector

Lasă un răspuns