Transport mobila veche

Transport mobila veche din casa dumneavoastra atunci cand o inlocuiti sau inainte de renovavare. Acest serviciu include tot ce este necesar : echipa ce se ocupa de incarcarea si demontarea mobilei si autoutilitara pentru transport. Echipa noastra cara mobila din casa pana la masina, pe scari si cu liftul obiectele mai mici. Ridicam orice tip de mobilier, ridicam si continutul atunci cand este cazul. Serviciile le puteti solucita la 0727 656 366 de luni pana sambata. Sunati chiar daca este vorba de o canapea sau toata casa.

Transport mobila veche Bucuresti si Ilfov

Transport mobila veche bucuresti

Transport mobila veche

Transport mobila veche sau uzata din locuita dumneavoastra atunci cand o schimbati. Puteti sa ne solicitati serviciile si pentru un singur obiect, indiferent care ar fi acesta. Ridicam doar patul matrimonial sau patutul copilului, ridicam mobila de bucatarie sau puteti solicita golirea casei total. Va scapam si de obiectele din interioarul acesteia atunci cand este cazul, fie ca este vorba de haine, bibelouri, electronice sau borcane si vesela. Golim balconul de vechiturile stranse in timp ca sa puteti folosi intr-un mod mai folositor spatiul. Orice corp de mobilier sau vechitura aveti de aruncat, noi va putem ajuta.

Transport mobila veche cu utilitare de 3,5 tone, duba sau platforma, in functie de nevoia dumneavoastra. Mobilierul va fi demontat si asezat pentru otimizarea volumului. Transport mobila veche la groapa de gunoi sau in locuri speciale. Daca unele obiecte mai pot fi folosite, le gasim un nou stapan, caruia i le donam.

Transport mobila veche din pod sau magazie cu personal pentru incarcare. Clientul  nu trebuie sa depuna nici un efort, trebuie sa-si faca un inventar al obiectelor din mobila care mai vor fi pastrate inainte de sosirea noastra. Va eliberam spatiile de covoare, galeti, bidoane, ligheane, cazane, lemne, haine, troace si vechituri. Oferim transportul si manipulare la un pret corect si care garanteaza depozitarea lor corespunzator.

Golire apartament de mobila veche cu actiunile necesare. Deci, daca cumparati sau dobanditi de la bunici un apartament si doriti modernizare, inclusiv ridicarea mobilierului vechi, ne oferim sa ne multumiti.

 

One thought on “Transport mobila veche

  1. Pingback: Car gunoi cu utilitare containere transport gunoi - transport-moloz.ro

Lasă un răspuns