Transport mobila

Transport mobila Bucuresti

Transport mobila in capitala si in tara cu plecare sau sosire in Bucuresti. Transportam cu utilitare de 3,5 tone si asiguram personal pentru incacare-descarcare. Personal specializat in mutari, lucreaza atent pentru a nu deteriora mobila.

Ne adresam tuturor categoriilor de clienti. Ne deplasam atat pentru a transporta un frigider, cat si pentru mutari locuite sau birourile unei firme. Puteti optimiza preturile daca dumneavoastra va demontati mobila si impacheta obiectele, noi sa ne ocupam doar de incarcare-descarcare si transport.

Sau puteti solicita un pachet „gold” care asigura demontarea mobilei cu tamplar, incarcarea si transportul in siguranta, montajul mobilei si asezarea obiectelor.

Transport mobila de la depozit la locuinta dumneavostra, daca folositi si serviciul de transport mobila veche beneficiati de un dicount la ambele curse. Atunci cad solicitati transportul de mobila, inventariati obiectele care trebui mutate si spuneti lista la telefon pentru a va putea face un pret corect, in acest fel nu o sa avem surprize nici noi, nici dumneavostra. Transportam mobila in siguranta, fara a o deterioara, transportam si bagajele dumneavoastra, plantele sau borcanele cu muraturi.

Serviciul de transport mobila este disponibil de luni pana sambata, la fiecare transport sunt prezenti trei incarcatori. Personalul nostru va stabili impreuna cu beneficiarul ordinea obiectelor mutate, obiectele fragile vor fi transportate cu grija. Transport mobila cu utilitare in capitala si din capitala in tara, tarifele sunt stabilite in functie de distanta si etajele de incarcare si descarcare, de prezenta liftului si de numarul curselor facute. Masinile pentru transport mobila sunt de volum mediu, ele fiind dotate cu motor mic, consumand mai putin va putem oferi tarife mai mici. Decat sa lucrati cu masina mare care va taxeaza de 2,5 ori cat noi si va face o curse, mai bine faceti 2 curse cu noi si costul este mai mic.

transport mobila

transport mobila

Lasă un răspuns