Transport moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti este un serviciu de evacuare moloz de la amenajari interioare si exterioare. Serviciul pe care il oferim este disponibil de luni pana sambata de la 8 la 20. Va oferim masini de 3,5 tone pentru transportul molozului la groapa de gunoi, personal pentru evacuarea sacilor de moloz din apartament. Cand renovati o locuinta, cu siguranta mai aveti si alte obiecte de aruncat, fie ca schimbati ferestrele sau usile, fie covoarele sau obiectele sanitare, noi va scapam de orice.

Transport moloz oriunde in Bucuresti

Dorim sa va amintim ca va stam la dispozitie, chiar daca sunteti intr-o zona centrala, pe Calea Victoriei, pe Ion Brezoianu sau in Centrul Vechi, noi avem acces in toate aceste zone. Preturile nu difera pentru aceste zone fata de periferie. Chiar daca amenajati o terasa in Centrul Vechi sau un apartamet in Militari va asiguram ca beneficiati de cele mai bun servicii de transport moloz Bucuresti.

Va recomandam ca sacii de rafie cand sunt incarcati cu moloz sa nu depaseasca 40 de kilograme pentru a putea fi ridicati de jos. Acesti saci cu moloz sunt coborati cu liftul de la etaj si apoi sunt incarcati in masina de transport. Masinile de transport sunt autoutilitare de 3,5 tone, suporta o incarcatura de maxim 2,5 tone si sunt inchise, dube, am ales aceste masini ca sa nu imprastiem praful in oras.

Transport moloz Bucuresti se adreseaza persoanelor fizice si juridice care doresc ca molozul provenit di locuinta proprie sa nu ajunga aruncat la intamplare, noi suntem cei care va asiguram ca folosind acest serviciu, molozul dumneavoastra ajunge la groapa de gunoi. Fiecare persoana care arunca molozul la intamplare este amendat de politie. Firmele de salubrizare nu va ridica molozul de la zugraveli. Mesterii cu care lucrati vor fi scutiti de caratul molozul atunci cand lucrati cu noi. Cel mai bun serviciu de transport moloz Bucuresti.

Transport moloz Bucuresti

Transport moloz Bucuresti

One thought on “Transport moloz Bucuresti

  1. Pingback: Transport moloz ieftin - Transport moloz ieftin Bucuresti - 0727656366

Lasă un răspuns