Transport moloz cu containere

De fiecare data cand construiti puteti alege ma multe variante de transport moloz. Pentru contructiile de case sau blocuri noi va oferim transport moloz cu containere. Aceste containere sunt din otel si puteti incarca in ele o greutate de pana la opt tone de moloz, pamant sau deseuri. Va punem la dispozitie containere moloz de sapte metri cubi. Inchiriere containere moloz pe o perioada medie de trei zile lucratoare. Incarcarea deseurilor in containere, revine constructorului.

Transport moloz cu containere

Serviciul de transport moloz cu containere este valabil pentru Bucuresti si zonele apropriate din judetul Ilfov. Comenzile pentru inchiriere containere se fac telefonic cu o zi inainte. Va precizam ca nu este nevoie de nici o deplasare pentru a solicita acest serviciu. Plata se face cash si se achita la livrarea containerului.

Va oferim transport moloz si cu utilitare de trei tone jumate. Acest masini sun insotite de o echipa de muncitori pentru a asigura incarcarea molozului. Acest serviciu se adreseaza, in general, lucrarilor de amenajare de la bloc sau celor de volum mai mic. La bloc, molozul trebuie incarcat in saci de rafie rezistenti. Personalul nostru ridica sacii de moloz direct din apartament. Va garantam si ridicarea tocariilor schimbate, a obiectelor sanitare si a tuturor deseurilor. Un alt serviciu pe care il oferim este evacuarea de mobila veche. Atunci cand incepeti renovarea totala a apartamentului si schimbati si mobila, noi venim in sprijinul dumneavoastra cu un serviciu complet.

Evacuarea de mobila veche poate executata inainte de inceperea renovarii. Folosirea si a serviciului de transport moloz cu containere va aduce o reducere considerabila. Evacuarea de mobila presupune golirea totala a locuintei daca asta doriti. Ridicam orice tip de materiale din lemn, metale, sticla sau plastice ori textile. Va eliberam casa de toate vechiturile stranse de-a lungul timpului. Puteti gasi pe situl nostru multe detalii despre serviciile oferite sau puteti gasi raspuns la orice intrebare la 0727 656 366.

transport moloz cu containere

transport moloz cu containere

Lasă un răspuns