Transport moloz vrac

Transport moloz vrac cu utilitara sau container. Utilitarele sunt cu capacitate de incarcare pana la doua tone. Containerele sunt cu volum de 7 metri cubi si suporta o greutate de pana la 7-8 tone. Fie ca reconstruti incaperile unui apartament sau construiti o casa din temelie, noi va putem ajuta cu transportul si evacuarea molozului, detalii la 0727 656 366.

Transport moloz vrac sau la saci

Transport moloz vrac sau la saci de la amenajari si constructii, transport si evacuare usi, ferestre, lemne, fiare si alte obiecte de care nu mai aveti nevoie. Suntem echipa care putem evacua toate deseurile din santierul dumneavoastra. Puteti solicita si serviciulde transport containere moloz, evacuare mobila veche sau tranport gunoi. Va punem la dispozitie o gama foarte larga de servicii.

Molozul transportat ajunge la groapa de gunoi cu care avem contract. Fie ca schimbati doar o fereastra sau amenajati toata camera, veti strange moloz dupa aceste lucrari. Oricare ar fi cantitatea pe care doriti sa o aruncati, noi ne deplasam pentru aridica sacii de moloz. Transport si debarasare moloz la saci din orice cartier, din orice colt al orasului. Transport moloz vrac sau la saci de la contructii si renovari.

transport moloz vrac sau la saci

transport moloz vrac sau la saci

Transport moloz vrac Bucuresti

Transport moloz vrac Bucuresti si imprejurimi. Suntem dispusi la orice colaborare si  putem semna contacte de salubrizare constructii. Atunci cand aveti nevoie de contract de salubrizare constructii pentru autorizatia de contructie noi va putem ajuta. Putem semna acest contract cu dumneavoastra care sa va ajute la autorizatiile de constructii.

Aici gasiti principalul furnizor de servicii de transport moloz din capitala, fie ca vreti transport mobila sau transport moloz, debarasare mobilier sau orice alt serviciu din gama noastra, va servim cu placere. Va invitat sa solicitati un serviciu decent la preturi corecte. Nu mai stati pe ganduri si apelati 0727 656 366 si obtineti o programare. urgenta, exacta sau o informatie suplimentara.

transport moloz vrac

transport moloz vrac

Lasă un răspuns