Transport moluz

Transport moluz

Transport moluz la saci sau vrac in capitala si in zonele limitrofe. Transportul de moluz se asigura cu utilitare de 3,5 tone, asiguram si personal pentru incarcare descarcare. Atunci cand amenajati un apartament, molozul este incarcat in saci care sa nu depaseasca o greutate de 40 de kilograme, pentru a putea fi carati. Serviciul de transport moluz va scapa si de usile si ferestrele vechi, de parchetul vechi, de obiectele sanitare vechi, de mobilier vechi si de orice obiecte pe care doriti sa le aruncati.

Transport moluz Bucuresti sau Ilfov

Suntem echipa care a inventat serviciul de transport moluz, inca din 2005 cand am postat primul anunt cu transport moloz, si am fost primii care sau ocupat exclusiv de transport moluz, suntem singurii care avem contract cu groapa de gunoi unde depozitam tot molozul ridicat de la clienti. Majoritatea concurentilor nostri din ziua de azi care ofera transport moloz, depoziteaza molozul dumneavoastra la intamplare!

Nu este nici un secret faptul ca molozul degradeaza aspectul orasului, ci este pur si simplu un impact catastrofal asupra mediului si sanatatii umane. Prin urmare, este important sa se monitorizeze indepartarea resturilor din constructii si pentru a asigura ca debarasarea deseurilor, în scopul de a evita consecinte nedorite.O trasatura caracteristica a oricărui oras modern, este un numar mare de proiecte de constructii.

Tot felul de constructii, de la clădiri de apartamente si centre comerciale de mari dimensiuni, la resedinte private şi cabane. Orice constructie sau reparatie majora este insotita de o acumulare de moluz care pot provoca incendii sau alte situatii de urgenta. Asadar, nu este recomandat sa stocati molozul ci sa scapati de el cat mai repede pentru a evita excesul de probleme.

Va punem la dispozitie utilaje pentru transport moluz cu personal pentru incarcarea – descarcarea molozului. Acesta poate fi pus in saci de rafie unde incarcarea acestuia si implicit curatarea locului unde sunt se face mult mai repede de catre angajatii nostrii.  Sau molozul poate fi vrac insa incarcarea lui se face in containere de 7 mc si este suportata de beneficiar.

transport moluz

transport moluz