Transport saci moloz

Transport saci moloz din locuintele aflate in curs de renovare, servicii all inclusive : asiguram incarcatul si ridicatul sacilor din locuinta cu personal propriu. Transportam saci cu moloz la groapa de gunoi cu utilitare de 3,5 tone, dube sau basculabile. Va eliberam locuinta si de alte materiale si obiecte rezultate din reamenajare. Lemne, mobila veche, cada, wc, parchet, linoleu, si altele. DAca esti in curs de renovare, toate au scapare la 0727 656 366.

transport saci moloz bucuresti

transport saci moloz

Transport saci moloz de la renovare

Transport saci moloz Bucuresti de la constructii sau renovari din apartament, garsoniera sau casa. Noi va scapam de sacii cu moloz stransi la renovare, va scapam de usile inlocuinte sau de mobila veche. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru manipularea sacilor. Sacii sunt ridicati din apartament, coborati cu liftul si transportati cu masinile din dotare. In timpul manipularii se are grija sa nu se afecteze interiorul liftului.

Exista si obtiunea de a cobara zugravii saci si obtineti in pret mai mic. Sacii vor fi coborati jos iar noi ii vom incarca in masina. In acest fel putem oferi un pret mai mic.

Va oferim si servicii de transport mobila veche inainte de renovare. Daca aveti o locuinta plina de mobila si alte obiecte, noi va oferim solutia. Acest serviciu este valabil in Bucuresti si zone limitrofe. Personalul asigura demontarea si incarcarea mobilierului in masina de transport. Eliberam locuinta si de alte obiecte : haine, vesela, obiecte electrocasnice, electronice, borcane si ligheanea, etc. Ne puteti solicita servicii pentru golire apartament de mobila veche, cat si pentru o canapea sau un pat. Preturile sunt stabilite in functie de obiectele ridicate.

Deasemenea putem asigura si transport mobila, mutari de obiecte de mobilier si bagaje. Va asiguram oameni pentru incarcarea si descarcarea mobilei. Daca va mutati din Militari in Titan, noi avem cea mai buna solutie. Fie ca mutati o locuinta intreaga, sau doar un pat, va servicm cu palcere. Oricare ar fi serviciile de care aveti nevoie, noi va stam la dispozitie.

One thought on “Transport saci moloz

  1. Pingback: Ridicare moloz la saci sau vrac Bucuresti | Transport moloz 0727656366

Lasă un răspuns