Unde comand transport moloz

Unde comand transport moloz

Unde comand transport moloz ? la 0727 656 366. Daca renovezi apartamentul si ai strans molozul in saci de rafie, noi asiguram serviciul de ridicare moloz cu utilitare si personal manipulare. Daca ai lucrari de constructii si renovare la curte va putem ajuta cu inchiriere container moloz de 7 metri cubi. Pe langa moloz putem transporta la groapa de gunoi si tocarii vechi, gunoaie, deseuri nepericuloase, etc.

unde comand transport moloz

unde comand transport moloz

Unde comand transport moloz Bucuresti ?

Unde comand transport moloz Bucuresti ? La 0727 656 366! Comenzile se fac telefonic, sunati specificati cantitatea de moloz, adresa, ziua si ora la care doriti sa fie ridicat molozul. Simplu !? Daca ai schimbat si ferestrele de lemn si nu ai ce face cu ele, noi te scapam de ele. Usile si ferestrele vechi le transportam in locuri special destinate distrugerii sau reciclarii.

Alte servicii pe care le oferim pentru clientii nostrii inainte de renovare : debarasare mobilier vechi. In situatia in care va intrebati unde comand debarasare mobilier vechi ? Noi venim in intampinarea ta cu solutii de evacuare mobilier vechi. Serviciiul cuprinde demontarea mobilierului, coborarea si incarcarea in utilitara si transportul in locuri speciale. Putem evacua orice fel de materiale textile, metalice, sau lemnoase. Dace aveti nevoie de informatie suplimentara apelati 0727 656 366.

Cum scap de molozul din apartament

Cum scap de molozul din apartament ? Raspunsul il gasesti la numarul afisat. Oferim solutii de evacuare moloz sau mobila veche, solutii pentru clientii mici, mijlocii sau mari. Avem solutii si raspuns la intrebarea „unde comand transport moloz” pentru persoane fizice sau juridice. Solutiile de transport moloz sunt disponibile in sector 1, 2, 3, 4, 5, sau 6 de luni pana sambata. Pe langa toate astea oferim solutii de ridicare a molozului direct din apartament, indiferent de zona in care va aflati. REcomandam umplerea sacilor cu moloz pana la greutatea de 40 de kilograme pentru o buna manipulare. Sacii care sunt exagerat de plini nu pot fi carati pana la utilitara.

unde comand transport moloz bucuresti

unde comand transport moloz bucuresti

Lasă un răspuns